Referat fra 11. mars

Da ferier, reiser og annet tull kom i veien for mange old boysere i dag, var det kun 11 som stilte opp i kulda lørdagsmorgen med store ambisjoner om å plukke mange poeng.
Les mer

Referat fra 4. mars

14 spillere + Stadler & Waldorf (Ulf & Bjørn) møtte opp til lørdagens runde på parketten.
Les mer

Referat fra 11. februar

« Lykke er en dyp glede eller følelsen av dette. Lykkebegrepet er brukt innen filosofi, religion og psykologi, men definisjonene, innholdet og forståelsen av fenomenet varierer. Ordet lykke kan også bety flaks, medgang eller heldig skjebne.»
Les mer

Referat fra 4. februar

Harmoni - smak på det ordet. Ikke ofte det blir nevnt i disse referatene, men det var akkurat det som preget dagens trening. Mer om det senere. Poengene ble 15 til gult, 12 til rødt og 10 til blått.
Les mer

Referat fra 28. januar

Med kun 14 old boysere til stede lørdags morgen ble det tydeligvis mer enn nok av spilletid for flere…. Poengene ble 18 til Gult, 14 til Rødt og kun 8 fattige poeng til Blått.
Les mer

Referat fra 21. januar

Til lørdagens runde stilte 16 morgenfriske old boysere opp, klare til å utfolde seg på parketten med nye brilliante og til dels innøvde finter. Poengene ble : 17 til Rødt, 15 til Blått og 10 til Gult.
Les mer

Referat fra 7. januar

Til årets første runde møtte 14 morgenfriske old boysere opp. Flere fravær p.g.a. jobb, skader, ferie og sykdom førte da til at både Gult og Rødt lag måtte låne spillere gjennom hele runden.
Les mer

Referat fra 17. desember

Igjen stilte 15 glade old boysere opp til siste serierunde i år med 15+ cm våt nysnø ute, noe som ga både den ene og andre utfordringen. Ser på lokalavisa at det er høye brøytekanter i sentrum, og det var det jammen på dagens runde også.
Les mer

Referat fra 10. desember

Blir et kortfattet referat denne gangen, da ¼ finalen mellom Portugal og Marokko begynner om 24 minutter…..
Les mer

Referat fra 26. november

Det er fortsatt mange forfall til de ukentlige bataljene i hallen. Rapporter tyder dog på at fremmøtet vil bedre seg i tiden fremover når folk kommer tilbake fra sykdom, skader, reiser osv.
Les mer

Referat fra 19.november

Til en iskald og vindfull lørdagsmorgen var det kun Gult lag som kunne stille med fullt lag, og både Rødt og Blått hadde spillere som ikke klarte å komme p.g.a. sykdom, fortsatt togtur i Europa, jobb, skader samt været som nevnt…..
Les mer

Referat fra 12. november

Da det fortsatt er flere som er skadet (både fysisk og psykisk), på togtur i Europa, syke, på jakt osv… så møtte det kun opp 15 spillere til dagens runde – og for en runde det ble!
Les mer

Ny sesong, nye lag og referat fra 5. nov

Etter en altfor lang old boys pause (i alle fall for de fleste spillerne….) var det endelig tid for ny sesong i Tistedalshallen igjen. Laglederne, formannen og sekretariatet møtte ekstra tidlig, da nye lag skulle velges, og det var stor spenning i spillerstallen ift hvordan dette kunne bli da det var 2 nye spillere på lista.
Les mer