Ingen bilder, men vi går i arkivet!

I forrige referat ble det lovt flere bilder denne gangen. Det klarer vi dessverre ikke å innfri, selv om vi var særs aktive på TTIF Fotball sin historie på Facebook.

Kampen ble spilt på en av de berømte nye kunstgressbanene i Fredrikstad, som har blitt laget med miljøvennlig materiale, og som er bortimot livsfarlige å spille på. Sist gang trener Totto spilte på samme underlaget så han og medspillerne på Berg IL slik ut: 

I tillegg var matta knusktørr etter flere dager med finvær, så helt ideelle forhold var det ikke. 

Trosvik - KVIK/TTIF: 0-3 (0-2 til pause)

Vi startet med laget beskrevet over, og med Eline Rekdahl som en (uvillig) frontfigur i denne promoteringen av kampen. Vi gikk ut i vår vante 3-5-2, med fokus på å slippe Eline og Gresa med offensivt og løsne flere skudd enn det vi vanligvis gjør, og også pushe Klara og Leona på hver sin wingback høyt i banen så ofte som mulig. 

Førsteomgangen utspilte seg ved at vi styrte spillet, hadde veldig mye ball, ga bort litt for mye ball, og skapte en god del sjanser. Klara dro seg fint innover noen ganger og prøvde seg på skudd fra lengre hold, men det ble dessverre ikke nok fart i kula de første gangene til å bli farlig. Etter 15 minutter blir Klara fint satt opp av Eline, går for skudd som leder til en corner. Den påfølgende corneren skrur Eline perfekt inn mot Mari Haugesten som header en krutt-tønne av en heading i en fin og høy bue over keeper, hoppende forsvarer og i mål. 1-0!

Etter dette får vi noen fine gjennomspill og skaper også mye når vi får spillvendinger, spesielt på Leona sin side, som var i storslag i dag. Cajsa får noen gode sjanser, Celine (som kom inn for en litt russesliten Sofie etter 30 min) har en del positive involveringer etter hun kommer inn, og Gresa finner etterhvert mye mellomrom hun utnytter godt. 2-0 kommer ved Klara Andradóttir nettopp etter en spillvending etter 40 minutter. Fin avslutning av Klara. Etter dette får Trosvik-keeperen seg en smell i duell med Celine som jakter ball, men som er uheldig og treffer keeperen i nesa. Hun prøvde modig å fortsette i andre omgang med det man mistenkte var en knekt nese, men måtte etterhvert gi tapt for smertene. Vi sender lykkeønskninger og god bedring til Julia Trzebiatowska. 

I pausen er vi enige om at det er mye bra, men at vi også har en del å gå på. Vi har full kontroll defensivt i den første omgangen, og Trosvik tør ikke sende mange framover. I pausen kommer Sanna inn for Gresa.

Så går det litt som det må gå når vi er litt for rause i pausepraten, Trosvik kommer mer med i kampen. De våger nå å presse oss høyere, og sender flere spillere i angrep. Ofte blir de liggende med 4 spillere igjen fremme mot vår backtreer, og vi får store avstander i vårt lag. Vi blir nødt til å ta litt grep, og justerer Emma B (som kom inn for Linda etter ca 60) dypere, slik at hun balanserer mer sammen med Mari H. Trosvik skaper noen farligheter før denne justeringen, og vi kunne fort ha sluppet inn 1 eller 2 mål med bedre avslutninger fra Trosvik. 

Mari H får en ny sjanse til å heade inn på corner etter en helt strøken corner fra Leona, men header den over mål, og nesten over nettet bak mål, på åpen kasse. Bot?

Det følger deretter en lengre periode med mye hawaii og frem og tilbake, før endelig Cajsa setter den forløsende 3-0 scoringen etter 84 minutter. 

Alt i alt en OK kamp, hvor førsteomgang er positiv, mens vi ikke er helt til å kjenne igjen i andre omgang. Allikevel, 3-0 på en ok dag, og vi holder nullen nok en gang, og det tar vi med oss videre.

Dagens stjerner: 

*** Leona de Wit

** Klara Andradóttir

* Johanne Fjellstad

 

Neste kamp er førstkommende søndag hjemme mot Indre Østfold på gresset på Tistedal med kampstart 17.00