Det møtte opp 11 håpefulle spillere + at Bjørge var innom med et dårlig kne, og det ble en salig blanding av Gult/Blått lag mot Rødt.
Rødt vartet opp med, til tider, glimrende spill men mest av alt var det den ufattelige «flyten» som gjorde at de dro seier etter seier i land. ALT de prøvde på ble til mål… Selv forsøk på pasninger ble på en eller merkelig måte til noen rare mål. Thormod skyter enten rett i mål, i stanga eller på keeper men absolutt alt går i mål… Er det mulig??? Dette selv med stødige Jan F tilbake i mål etter noen ukers skadefravær.

Gult/Blått vartet også opp med godt spill i noen korte øyeblikk, og spesielt lissepasninger fra Espen og Jarle inn til Morten og Hans Petter som da enkelt kunne score flere mål. Hans Petter, utrolig nok, nektet å spille i forsvar under runden, og han sa tydelig i fra at han skulle spille i angrep fordi han skulle score mål!
Antall tunneler har vel heller aldri vært flere på en runde… og referenten var behjelpelig på de fleste…. At Michael, Anders og Thormod hadde en 10-12 tunneler er vel ikke å overdrive…

For øvrig ble årets (kanskje 10 årets) mål scoret under denne runden : Anders feilvendt får en høy ball hvor han vender og klinker til på volley 40 mtr fra mål, og ballen går selvfølgelig rett inn i kassa… ref «flyt» beskrevet tidligere…

Ellers ble det bestemt at nå er sesongen over, og det blir oppstart igjen i september en gang. Nærmere dato kommer rett etter sommeren.

Til høsten er det også planlagt en tur til Tyskland, så det er bare å begynne med språktrening og sparing av €…

Ellers ble runden avsluttet med kaffe, gode og mindre gode samtaler, og både Jarle og undertegnede fikk bestemannspremie denne gang som ble byttet internt da Morten ikke ville gi den premien som undertegnede hadde «siklet» på gjennom hele runden! Men lykken står den kjekke bi var det noen som sa en gang…

PS! Dag Morten må også nevnes selv om han ikke var tilstede. Han skulle komme kl 7 for å låse opp og fikse kaffe, men vi hverken hørte eller så noe til ham…. FØR han plutselig ringte en halvtime ETTER runden var ferdig, og meddelte at hadde gått på en «liten» smell i går etter snekkerarbeid på hytta med påfølgende bytur…..MAKAN!

God helg og god sommer - når den kommer.

John Harald - referent