For første gang siden begynnelsen av mars var det i dag nok spillere på alle lag til å gjennomføre en full serierunde med poeng. 
Poengfordeling ble 21 poeng til gult og rødt lag mens de blå klarte å karre seg til hele 3!! poeng.

Gult lag, med 70-års jubilanten Ulf i spissen, skjøt ut fra startblokkene og dro i land 5 seire på rad før det buttet litt i mot i noen kamper. Ettersom det var Ulf, ifølge han selv, sin siste trening med gjengen så ønsket han å spille så mye som mulig. Noe som ikke var noe problem i og med at det var 5 gule spillere tilstede. Han endte derfor opp med å spille samtlige kamper/minutter!

Rødt lag slet veldig med å komme til avslutninger i starten av økta, men etter hvert så våknet Michael og Martin til liv og bøtta bokstavelig inn mål. Michael satt vel ogås personlig rekord med antall tunneler i løpet av en trening så han hadde maksimalt utbytte av dagens økt.

Rekord må det vel nesten være på blått lag også. De tapte 9 og vant 1 kamp, scoret 1 mål og slapp inn 17! Maken til uorganisert gjeng er det lenge siden det har vært på parketten i Tistedalshallen. De var litt overalt og ingen steder på en gang så det ble en tung dag for dem.

Etter trerninga så feiret og takket vi av Ulf med bløtekake fra Kringla. Bjørn sa noen velvalgte ord om hedersmannen Ulf. Han har vært aktiv i TTIF fra han var 13 år gammel, spilt uttallige A-, B- og C-kamper på seniornivå og holdt det gående med old-boys fotball i 30-40 år! Det er meget imponerende og det er bare å bøye seg i hatten og gratulere med 70-års dagen!
Tusen takk for alle gode minner Ulf! 

Denne lørdagen var det Tom Herman som stakk av med "bestemannspremien" i vinutlodningen.

Reservereferent Frode