Referatet denne gang blir kort og konsist, da referenten pga av sykdom ikke spilte og måtte forlate hallen etter bare noen få kamper.

Med fortsatt jobb, skader, ferier og sykdom på flere av de aldrende fotballspillerne i Dær’n, ble runden igjen spilt med 2 lag. Kjetil var for øvrig observert på Gardermoen, da han sikkert skulle sende hjem den forfryste Portugiseren som ikke taklet kulda på Strupe... Rødt lag, med Reidar i spissen, vant runden etter en noe svak start.

Om det var «coaching» i verdensklasse av Bjørn N, eller at referenten ikke spilte, som førte til et spill det sjelden har vært sett makan til noen gang i Tistedalshallen er usikkert. Men at de oppmøtte tilskuerne på den nye sittetribunen fikk valuta for inngangspengene, var det ingen tvil om. Med et forrykende klikk-klakk spill vartet Gult/Blått lag opp med bevegelser, pasninger og scoringer som selv Barcelona, Real Madrid og hele Premier League aldri noen gang har klart eller kommer til å klare og utføre!

Far – sønn kombinasjoner med Morten & Martin, Martins skuddpasninger til Espen med påfølgende mål, Espens presise lissepasninger til Bjørge med påfølgende mål, og ikke minst alle styrets (Ulfs) involveringer ga faktisk alle en hel unik opplevelse som aldri kommer til å bli glemt! Ulf med sine 60+ år i fotballen har aldri opplevd det å være bedre (kommer fra meget sikre kilder).

Selvfølgelig var det både finter og scoringer fra Rødt lag også, da Michael innså at han faktisk ikke var 20 år lenger….

Som sagt, et kort referat denne gangen, da referenten måtte reise hjem for å pleie både kropp & sjel, og i følge sikre kilder ble runden avsluttet med kaffe, gode samtaler og Bjørge fikk faktisk bestemannspremien denne gang.

De to neste lørdagene blir det ingen runder grunnet påskeferie m.m. for mange, og neste old boys runde blir da lørdag 15. april.

Det anbefales sterkt egentrening gjennom påsken, som for øvrig er den første offisielle kristne høytiden. Den ble feiret til minne om Jesu lidelse, død og oppstandelse – som ifølge evangeliene fant sted nettopp under den jødiske påskefeiringen i Jerusalem.

Som avtalt møtes vi vel i Strömstad på skjærstordag til den sedvanlige påskefeiringen?

God helg og God Påske!

John Harald - referent