Årsaken til at det brukes Statler & Waldorf på de, er ikke bare at de oppfører identisk med disse men at de også faktisk er veldig like utseendemessig… De ble tilbudt plass på tribunen, men det var det ikke snakk om!
Mye rart kom fra den kanten i dag, og når de faktisk roste referenten for både spill og spilleforståelse …. Ja, da må det være noe ordentlig feil…

Poengene ble 22 til Rødt, 10 til Gult og 7 sure poeng til Blått.

Gult lag fikk det heller ikke denne runden skikkelig til… Når det ikke scores det vanlige antall mål av Kjetil, og Bjørge brenner 10-12 åpenbare målsjanser, så er det forståelig at det siste vi hørte fra Kjetil var noen ord som ikke egner seg på trykk… før han forlot hallen i sinne… Det skal dog sies at Bjørge faktisk scorte noen mål, men ift antall sjanser så var det få… Mye «skyldes» Torfinn som hadde en super dag som keeper både på Rødt og Blått lag.

På Rødt var det en gledens dag, og alle kom på scoringslista i dag?!?! Anders parkerte Bjørge langt oppe i pølsebua før han enkelt scorer, Reidar skrur en «banan» fra 25 meter rundt 2-3 spillere og deretter stang inn osv… Det ble mange mål, og Michael var tilbake i det lekne humøret og sjelden har akkurat det vært bedre på Rødt lag, selv etter noen høylytte diskusjoner om noen dommeravgjørelser….

På Blått var det verre…. Det startet med en viss harmoni, men det ble konstatert at Blått lag er best når det er diskusjoner og bråk i spillergruppa… Det ble for lite løping, og dermed for få mål… Det løsnet noe midtveis etter scoringer av Trond N og Espen, og at de andre lagene ikke følger med når fløyta blåses så får de skylde seg selv! Og hadde det ikke vært for tidligere nevnte Torfinn, som innleid keeper, så hadde det blitt enda verre….

Runden ble avsluttet med samtaler og diskusjoner på høyt nivå, kaffe og uten utdeling av bestemannspremie… Dette fordi Morten hadde tatt med seg lapper og kasse og stukket til Stavanger…

Avslutter med et sitat fra Anthony Burgess, forfatter :

«Fem dager skal dere arbeide, som Bibelen sier. Den syvende dagen tilhører Herren, deres Gud. Den sjette er for fotball.»

God helg.

John Harald - referent