16 spillere + Bjørn møtte opp til ukas dyst i Tistedalshallen, og det ble en noe uvanlig runde i dag. Bjørn har jo lagt opp som spiller, men han er stadig innom som en del av støtteapparatet, men i dag så var han kun innom for å fortelle at han skulle ned til byen for å «trene» (speile seg….) på et eller annet helsestudio.

Den såkalte harmonien fra forrige uke var definitivt ikke tilstede, og ikke minst pga poengfordelingen med Blått lag på topp!

Poengene ble 16 til Blått, 12 til Gult og 9 til Rødt.

På Gult så lugget det litt mer enn vanlig, og når Kjetil ikke bøtter inn mål og i tillegg måtte gå av etter at han ofret både kropp & sjel i et forsøk på å unngå tap, så ble den kun en middels dag. Håndleddet fikk seg en skikkelig trøkk, men skuffelsen over prestasjonene var nok verre. Morten var plutselig tilbake i storform etter utallige nålestikk i leggen, og hadde både fart og scoringer som vi ikke har sett på mange år. Hans Petter scorer et usedvanlig lekkert Modric-mål med utsiden av foten fra 40 meter (måtte med i referatet sa han - og ja, det er også fortjent), og både Bjørge og faktisk Ulf gjør en «ok» figur så stoppet det opp med 12 poeng.

Rødt lag sliter! Til og med med 1 innbytter i dag, så ville det seg liksom ikke! Torfinn dundret ballen langt oppe på veggen som vanlig, men klarte etterhvert å stille inn siktet, så det ble et mål eller to. Henning og Tormod løper stadig mer enn de fleste, men Anders haltet mer og mer og hadde definitivt ikke samme målteften som for noen runder siden - heldigvis. Michael er jo stødig som vanlig, men de «vanlige» fintene eller målene uteble i dag.

På Blått så var det nesten 17. mai stemning (ref innledningen med «Lykke»)
Godt humør, mye bra spill og ikke minst mange poeng. Blått var også stort sett heldige med alle lånene av keepere…Det ble hvisket og tisket om at Blått alltid er gode når bare Trond N er borte… Han var hjemme og sov fordi han var sliten etter en hard arbeidsuke > han er jo lærer han! Jarle, Espen og Martin lekte til tider med motstanderne, og Jarle fant plutselig ut at han må være venstrebent da han bøtta inn scoringer > kun med venstrebeinet… Ukas høydepunkt for referenten var i siste kamp, da den ble avsluttet med 1 målgivende, 1 mål og seier. Ha!

Bestemannspremien gikk til Anders (igjen…), og Bjørge og referenten er ikke sikre på om vi har «lapp i koppen» ennå…. Kaffen ble slukt sammen med gode samtaler.

Fortsatt god helg!

John Harald - referent