Harmoni er ikke et ord man vanligvis forbinder med det som skjer i løpet av et par timer lørdag morgen når old-boys gjengen møtes til dyst. Mon tro om denne harmonien hadde å gjøre med et par forfall.... kommer tilbake til det litt lenger ned. Det var faktisk et par sekunder under kaffepraten før trening det ikke ble sagt et eneste ord. Det var det ingen som kunne huske at hadde skjer før.

De gule klarte igjen å karre til seg mest poeng. De har en egen evne til å holde det akkurat nok i gang til at man nesten aldri taper kamper. Ulf styrer troppene med hard hånd og har allerede varslet at fotballskoene legges på hylla om et par måneders tid. Uheldigvis for de gule (og resten av gjengen) blir han da sportssjef, manager, styreformann osv på heltid! 

Harmonien som er omtalt tidligere i referatet må nok tilskrives et par forfall på blått lag. Hverken John Harald eller Trond N stilte opp denne morgenen. Det er ingen som hadde hørt noe fra John Harald, så gudene vet hvorfor han ikke møtte.
Blått lag hadde en forrykende start på dagen og ledet godt over halvveis i økta. Rune sto som en levende vegg mot de røde som ikke klarte å score på han før i nest siste kamp. Dessverre for de blå så skorter det på utholdenheten, eller er det slik at det ble FOR harmonisk slik at de slapp seg litt ned siste halvdel av treninga.

Rødt lag var stikk motsatt av de blå i dag. De så ikke ut som da var våkne i første halvdel av økta og tok brorparten av poengene sine mot slutten.

Hva så med dagens bestemannspremier som jo vintrekninga har blitt til. Jo, der var det Jan og Martin som ble trekt opp av  koppen til Morten.

Frode - reservereferent