Gult lag startet runden litt rufsete, og fikk ikke karret til seg seiere før godt ut i runden. Onde tunger på Blått (Trond N) skulle ha det til at dette skjedde da Dag Morten måtte kaste inn håndkleet etter en kraftig kneskade… I følge Dag Morten så var smertene så store at alle andre hadde blitt lagt inn på Kalnes umiddelbart, men han bare dusjet det av seg…. «Höydaren” på Gult i dag var definitivt Mortens finte på Espen hvor han sikkert spurte etter både ketchup og sennep langt oppe i pølsebua! Og hvor ble det av Ulf? Jo, etter en svak start på Gult så gikk han i dusjen og dro rett hjem for å sette seg i godstolen og se på vinteridrett av ymse sort - og der sitter han nok godt ennå...

På Rødt så var Anders tilbake, dog med akillesskade, men det var nok denne skaden som bidro til ett av årets old boys mål med feil fot! Etter et glimrende mottak feide han ballen med venstre fot enkelt i krysset, og i følge ham selv så var det nok pga at han holdt igjen pga akillesen…. Men selv med til tider glimrende spill av både Torfinn, Thormod og nevnte Anders så stoppet det på 14 poeng, og skylda ble selvfølgelig lagt på spillere fra Blått lag på utlån.

På Blått lag startet det brukbart, men pga av altfor mye spilletid grunnet utlån til Rødt, så stoppet det helt opp etterhvert utover i runden…. Trond N og Espen var stabilt gode, og det ser ut som om skaden til Espen er borte da han var overalt på banen i dag. Tom Hermann var heller ikke verst (for øvrig knallgod som keeper på utlån), men undertegnede hadde en katastrofal dag på parketten - igjen!! Hadde ikke Blått hatt Frode som utlånskeeper så hadde det endt enda verre….

Uansett, runden ble avsluttet med nytrukket kaffe, usedvanlige gode samtaler og Anders kunne ta med seg bestemannspremien (som vi kaller det…) hjem.

En av våre eldste oppmuntrende setninger ble skrevet av Konfucius. “Det spiller ingen rolle hvor langsomt du går så lenge du ikke stopper.” Dette er en sterk uttalelse som inneholder en enorm sannhet. Den eneste leksjonen å samle inn fra dette er at vi alltid må fortsette å prøve.

Så det er bare å fortsette og håpe på en slags bedring.

God helg!

John Harald - referent