I tillegg til toppidrett er også breddeidrett og rekruttering viktig innen håndballen, og Tistedalen Håndball jenter 14 år er en ivrig gjeng med flotte håndballjenter som har våre flotte håndballandslag som store forbilder. Det var derfor stor stas når de spurte om bidrag til lagkassen, og Jonas selv møtte opp og overleverte den signerte landslagstrøyen til jentene. Det er vi meget takknemmelige for.

 

TTIF J14 er en herlig gjeng på 16 jenter født i 2008 som koser seg sammen på håndballtrening. De representerer alle Haldens ungdomsskoler (Strupe, Rødsberg og Risum) + Wang UNG i Fredrikstad. De er en flerkulturell gruppe med bakgrunn i hele 7 nasjonaliteter. Noen av jentene har allerede spilt håndball i opptil 9 år, mens flere har kommet til de siste årene, men de har blitt en sammensveiset gjeng som trener sammen 4 ganger i uken. De spiller i både nivå 1 og 2 i regionsserien for J14, og har også representanter som er tatt ut til videre spillerutvikling. De tar ansvar og stiller opp i ungdomsstyret, og har tatt barnekampveilederkurs og er på gang med dommer 1 kurs. For å prøve å holde kostnadene nede jobber de hardt med frivillige dugnader for å bygge opp lagkassen slik at alle på laget kan bli med på et par håndballcup’er i løpet av året uavhengig av personlig økomomi. Det store målet er å få til en treningsleir/cup i utlandet om et par år, og det er det vi jobber for å spare penger til nå. Dette er en stor motivasjon for å beholde jentene på laget lengst mulig, og det er her vi trenger din hjelp!

Vi har opprettet en egen facebook side der vi auksjonerer bort denne flotte signerte landslagstrøyen, og vi håper at du vil bli med og støtte oss og by på denne. Her kan du se hva andre byr, og holde deg oppdatert på auksjonen. Siden heter ‘Nettauksjon på signert landslagsdrakt’ og er åpen for alle.

Kun drakten i seg selv selges for 1500,- så budgiviningen starter på denne summen. Når auksjonen er avsluttet etter fristen (5 min regel gjelder), så vil landslagsdrakten bli overlevert personlig i Halden, eller sendt de som vant auksjonen i posten. Minstesum for budøkning er kr. 100,-. Sluttsummen for drakten skal overføres til vår lagkonto som sendes den som vinner. Budene skal være skriftlige, og kan også mottas på mail. Da vil vi oppdatere facebooksiden, så det er synlig for alle. Betales ikke summen inn, blir nest høyeste bud vinner. Auksjonene starter 23.januar 2023 og varer til 6.februar kl. 20:00 2023.

Vi håper dere vil være med å skape engasjement rundt dette, og støtte både oss i vårt videre arbeid og håndballgutta i VM! Heia Norge og TTIF J14 (fremtidens spillere).

Mvh, TTIF Håndball J14