Først må Hans Petters sine briljante finter og scoringer med både den ene og andre hælen forrige runde hylles, da det ikke kom noe referat. Dette ble lovt og nå er det nevnt!

Rødt lag lyktes med en totalt ny taktikk i dag! Selvfølgelig så fortsetter Michael med sine tunnelforsøk… og det kommer nok aldri til å stoppe… Men selveste Reidar bøtta inn mål?! At han scoret både 6 og 7 mål i dag er ingen overdrivelse, men en gedigen overraskelse – både for motspillere og Reidar selv! Kanskje noe sent å starte spiss-karrieren, men fortsetter dette så vet ingen hvor det ender! Rødt lag ser ut som det beste laget, både på papiret og faktisk på banen, og med de irriterende løpa (for oss andre) til Henning og Thormod så blir det utrolig slitsomt utover runden for motspillerne…

Så over til Bjørn! Hvorfor? Jo : "Hooliganisme betegner destruktiv og voldelig gruppeadferd. Uttrykket kommer fra engelsk og brukes gjerne om en spesiell subkultur blant britiske fotballsupportere, men kan også brukes om supportergjenger fra andre land og tilhørende andre idretter. Ordets opprinnelse er uklar, men det har i alle fall blitt brukt i Storbritannia siden 1890-tallet til å beskrive gategjenger."

Bjørn tillot seg selv å vandre meningsløst bort til den Røde og Blå benken, hvor han bevisst opptrådte som en Hooligan-leder av verste sort, og forstyrret undertegnede totalt med ord & uttrykk som ikke kan gjengis her! Og selvfølgelig så førte dette til at Gult lag da scoret enkelt på Blått… når undertegnede fortsatt stod pinnestiv av sjokket! MAKAN!

Ellers så slet Gult lag mye i dag. Selv med tjuvtriks fra Jan F hvor han ikke klarer å skjule sine «ferdigheter» som keeper på utlån til Rødt lag…., og med en snikinnføring av Martin inn på laget grunnet en liksom-skade på Morten… Martin har jo vært med før (noen sier han har lengre fartstid enn de fleste siden han har vært med til og fra siden han var 4 år) før han ble brutalt kasta ut, men nå er han tilbake. Målene rant likevel ikke inn selv om både Frode og Bjørge klarte å få jukket ballen inn ved flere anledninger, men det var kanskje mest pga tidligere nevnte Jan F??? Ulf, som vanligvis styrer mye bak, var på flere offensive løp i dag?? Men kommenterte selv at han ble nok noe overmodig underveis, da kroppen ikke følger det hodet vil… noe de fleste av oss kjenner altfor godt til…

På Blått lag var det en generell god dag, men flere poengtap i de siste kampene pga slurv og redsel fra Trond N førte til «kun» 15 poeng. I følge Trond så reddet han kun sine egne bein ved å trekke seg fra nedslaktinga til Reidar m.fl. Tom Hermann blir stadig i bedre form, og utmerket seg som keeper i dag, og både Rune og Espen hadde en OK dag. Jarle er jo lagets stjerne, og når vi andre klarer å henge nogen lunde med så blir det ikke så verst.

Runden ble avsluttet med gode samtaler, kaffe og Trond N vant bestemannspremien som vi kaller det og han kom også med en kraftig oppfordring til at alle må rydde opp etter seg, tørke av bordet, sette inn koppene, tømme ut kaffen og kaffetrakteren, sette opp stolene og sikkert en 5-6 ting til som jeg ikke husker….

Nå blir det å finne frem gull-blazeren, paljettene, tiaraen eller flosshatten og fuskepelsen til delfinale nr 2 i Melodi Grand Prix!

God helg!

John Harald – referent