Poengene ble 17 til Gult, 13 til Rødt og 7 poeng til Blått.

Gult, med Rune på utlån, klarer på en eller annen merkelig måte å karre til seg nok poeng til å bli runde-vinnere nok en gang. Rune gjorde en god figur på Gult, da han måtte bevise at han faktisk tilfører lager gode ferdigheter. Som vanlig skyter Kjetil inn noen mål, men mer uvanlig var at både Hans Petter og Bjørge kjører tunneler og scorer flere mål. Undrenes tid er ikke over!

På Rødt med ny spiller Tormod, som for øvrig hevet nivået, var det vel stort sett Torfinn som scorte målene i dag. Reidar prøvde fortvilt mange ganger, men skuddene havna oftest godt over mål og flere var faktisk bekymret for veggen etter hvert….. Men ingenting er forgjeves og selvfølgelig fikk Reidar en praktscoring etter et langskudd med undertegnende i mål, noe som i seg selv er en bragd.

Blått med fullt lag, hadde et utall sjanser gjennom hele runden, men klarte kun å score 2 mål…. Spillmessig var vel runden noe av det beste på lenge, men med pasningsføtter på lik linje med klover så ble det for mange balltap som igjen ofte førte til baklengsmål… Det ser ikke ut som om pasningstreningen i romjula hadde hjulpet stort…. I tillegg da når Espen er på utlån som keeper til Gult så redder han skudd som ingen ellers hadde klart å redde….

Årets først runde ble som vanlig avsluttet med gode samtaler, kaffe og Reidar (igjen….) fikk med seg bestemannspremien.

NB! Old boys turen planlagt i mars flyttes til november da det var for mange som ikke kunne være med i mars!

Avslutter med et sitat fra George Orwell ; «Fotball har ingenting med fair play å gjøre. Det er innbundet med hat, sjalusi, skryting, ignorering av enhver regel og en sadistisk tilfredsstillelse av å være vitne til vold. Med andre ord, krig minus skytingen.»

God helg!

John Harald – referent, som skal nyte sport – på TV !