Poengene ble 25 til Gult, 6 til Rødt og 11 til Blått lag. Føles noe urettferdig, men med Kjetils og Mortens bøttevis av mål så måtte det jo gå slik…. Kjetil klarer å score mål selv om han oppfører seg som Kalle Snublefot… Til og med Hans Petter scorte lekre mål, så heldigvis for de andre lagene var Bjørge litt tilbake til gammel standard (ref. Bjørns kommentar fra tidligere….).
Trond N, som ikke møtte opp p.g.a. snufs i nesa…., hadde lovet kaffen klar kl. 07.30, men p.g.a. mye snø ble den litt forsinket – sa Dag Morten!

På Rødt var det en litt svart dag på banen, og de klarte ikke å karre til seg mer enn 6 poeng, noe som gjør at Gult lagt stikker i fra på tabellen. I tillegg dro Torfinn på seg en skikkelig hamstringsstrekk, noe som han utrolig nok ga referenten skylden for?!?! Ingen, og da mener jeg ingen, kan noe for at folk forsøker å springe rett over beina. God bedring! Anders var heller ikke heldig med sine vante finter og mål i dag, så det legges nok inn noen treningsøkter på Rødt i løpet av romjula!

På Blått lag, som til og med hadde reserver, var Jarle tilbake, så lenge det varte…. Han tråkket over og måtte kaste inn håndkledet underveis, men kommer nok kjapt tilbake. Trond E med kortere kjørevei enn vanlig var først på plass, og var sjokkert over at tidligere nevnte kaffe ikke var klar….
Espen må nevnes da han faktisk klarte å score på referentens eget-utviklet frisparktrekk…. Som Kjetil sa ; «han» skyter pasninger i hoftehøyde fordi «han» hverken klarer å få ballen langs gulvet eller i
hodehøyde….. Men ble det mål? Ja, et utsøkt mål med hofta!

Ellers må det nevnes at pasningskvaliteten på Blått generelt var dårlig i dag, og Rune, Trond E og undertegnede ble oppfordret til å bruke romjula til en kraftig forbedring av dette …..
Årets siste runde ble avsluttet med gode diskusjoner (som vanlig….), kaffe og Bjørge fikk med seg bestemannspremien, etter endelig å ha fått «lapp i koppen» igjen.

Avslutter med noen kloke ord fra «ukjent» ;
Det er fire stadier i en manns liv.
1) Han tror på julenissen.
2) Han tror ikke på julenissen.
3) Han er julenissen.
4) Han ligner på julenissen.

God Jul og Godt Nytt År, og informasjon om oppstart på nyåret kommer plutselig!
John Harald – referent, som har måkt 19 tonn med snø…..