15 glade old boysere klarte å karre seg ned til Tistedalshallen lørdag morgen. Med 10 minus på gradestokken så var mange av kroppene relativt stive, og med dårlig oppvarmning ble spillet så som så… i hvert fall den første timen.
Poengene ble 17 til Rødt, 12 til Gult og 10 til Blått, noe som forundret absolutt alle da Gult ikke vant noen kamper i det hele tatt…… Usikker på om Rødt får beholde poengene da de spilte med en ikke registrert spiller, men det kommer sikkert styret (Ulf) tilbake til….
Spillmessig så var referenten overrasket over eget lag, og dette skyldes ene og alene Hectors ferdigheter på banen. Endelig en spiller med ferdigheter over snittet, så Trond E må jobbe for å komme seg inn i startlaget igjen.
Med Hector så fulgte også Esteban, som vi kjenner godt fra før, og han spilte på Rødt med Tistedalens største skinne på beinet. Det er kanskje et smart trekk at flere tar i bruk tilsvarende skinne evt rett og slett bruker hjelm.
Bjørge må nevnes spesielt i dag! Han hadde et løp hvor han drar av 3-4 spillere og klinker ballen lekkert i krysset bak en måpende keeper, og det er lenge siden noen i Tistedalshallen har sett noe lignende (noen hadde faktisk ikke sett et så rått mål noensinne…..).
Dommer-Jan må også nevnes i dag! Da han spilte ute og hang på/rundt motspiller og det så ut som
om han ikke hadde tenkt til å slippe før til mandagen! Makan!
Flere på Blått var litt bekymret for mot-trekk fra Dag Morten på Gult, da han etter noen titalls flotte kommentarer fra Trond N var litt «svart i øya», men han klarte seg fint og det siste vi vet er at han stod å banka på døra til Vinmonopolet før kl. 10, dvs. når de åpner.
Flest scoringer i dag kom definitivt fra Michael, som sikkert scora 10 mål, og han kunne ikke forstå at ingen skjønte at de måtte dekke opp han som scorer målene…. Det kommenterte han selv flere ganger etter scoringene…. Hvorfor dekke opp de andre som ikke scorer….??
Runden ble avsluttet med kaffe, gode diskusjoner og bestemannspremien (som vi kaller det) gikk til Reidar som fornøyd kunne ta med seg premien hjem.

PS! Neste Old Boys tur planlegges 17. – 19. mars 2023 til Berlin. Sett av datoene!

John Harald – referent i stadig bedre form