Denne lørdagen var det bare 13 sarte sjeler som hadde innfunnet seg. Når så Bjørn kun spytter ut taktiske moralprekener fra sidelinjen og Frode tråkker over etter 2 minutter så blir resultatet at alle sammen spiller absolutt hele tiden. Dette setter selvfølgelig sitt preg på prestasjonene ute på parketten da kondisjonen hos de fleste ikke er på topp etter langvarig pandemiopphold. En annen effekt er at folk blir så slitne og forvirret at de knapt vet hvilket lag de spiller på eller hvem de spiller mot.
Dette gjorde at Bjørn som noterte resultater stadig fikk spørsmål om hvem det var som skulle spille neste kamp.
Det står ikke på innsatsen så alle gir det de har og bidrar til at vi får gjennomført treningen.
Men, det er håp for alle da John Harald mener at når han spiller så mye som nå så dobler kondisjonen seg uke for uke.

Lyspunktet denne lørdags morgen var spillet til Dag Morten og nevnte John Harald. Bjørn kommenterte at han aldri har sett Dag Morten så god. Han vartet opp med masse finesser som ble kronet med et susende langskudd fra 25 meter som keeper (John Harald) ikke var med på i det hele tatt. Etter scoringen fikk Dag Morten blod på tann og hadde flere skudd på mål som dessverre ikke gikk inn, men allikevel....

John Harald briljerte med et par frekke hælpasninger underveis, og kronet det hele med en herlig scoring med hælen. Problemet hans er at når han har utført disse lekkerbisknene så prater han så mye om dem at han blir borte resten av inneværende kamp.

Resultatet denne morgenen er nesten uvesentlig tatt i betraktning av så få spillere men det endte med 16 poeng til de røde, 14 poeng til de blå og 12 poeng til de gule.

-Frode, skadet reservereferent