Det innebar at alle på Rødt og Blått nesten måtte spille dobbel runde, og med en gjennomsnitts-kondis lik Lothepus sin før han sluttet med røykinga, så sier det seg selv at dette ble en runde hvor Gult lag burde dominere.
Stemningen var uansett god før oppstart, og «noen» sa det skyltes fravær på bord 1??

Noe sjokkartet ble det da Bjørn plutselig utpekte seg som lagleder alene på Gult, da Ulf fant ut at han skulle spille, i tillegg til at nesten hele Gul tropp hadde møtt opp og med en snittalder lik de som lever og deltok i 2. verdenskrig... I tillegg så formidlet Bjørn noe så usant som at han aldri hadde jukset noen gang i hele livet! Er det mulig? Og dette ble satt på prøve allerede i dag ved det administrative ansvaret rundt kamper, mål og poeng!

Uansett, med høy snittalder så vant Gult lag runden med 18 poeng, Rødt fikk 16 og Blått til slutt 6 poeng etter kreftene tok slutt ( i kamp 2….)
Med Jan i mål som vanlig ble det ikke mange mål i mot, og mange mente han bare stod rolig for å bli skutt på!! Ulf og Dag Morten klarte seg faktisk ganske greit, med god hjelp av Hans Petter, og Kjetil scorer som vanlig både vanskelige og enkle mål… (kommer tilbake til det…) - og Morten, når han ikke dunker hodet i parketten så bøtter han inn mål også. Selv Frode scorer, og i tillegg så kritiserte han spillere på Blått lag når han var på utlån! Makan til oppførsel. Den eneste som fikk kritikk på Gult i dag var Bjørge som i følge Bjørn hadde en horribel dag som han klart og tydelig formidlet i plenum etter runden. Vi andre synes ikke Bjørge var så verst, da han scoret flere mål på de andre lagene...
Kanskje han rett og slett ikke trives på Gult lag?

På Rødt var Michael i drible-humør, og lykkes også til tider godt med det, samt å score mål… Reidar og Torfinn har mye til felles, de er jo brødre, og noe som kom frem i dag var alle skuddene som gikk skyhøyt over mål!
Med «god» hjelp fra Blått så hang de på Gult lag helt inn, og hvis Bjørn faktisk hadde hatt kontroll på kamper, mål og poeng så skal det ikke sees bort i fra at runden hadde blitt enda bedre! Selv etter en grundig kontrollsjekk av referenten så er vi ikke helt sikre på at alt stemte…

På Blått var Espen tilbake, men kun delvis p.g.a. et skadet bein, og han stod de fleste kampene i mål. Vi kunne definitivt se at keeper, det har aldri Espen vært, da han glemte at han stod i mål og motstanderen enkelt kunne sette ballen i åpent mål flere ganger! Tom Hermann må ha trent i løpet av uka, fordi han var på løp flere ganger en normalt, og han oppfordret alle på Blått til å følge hans eksempel. For referenten, som er på Blått lag, var det en svart dag som vanlig, og ingen ytterligere kommentarer behøves!

Runden ble igjen avsluttet med gode samtaler, og en diskusjon om en ½ part er større eller mindre enn en 1/3 del….. Er ikke sikker på om denne er ferdig ennå….? Men det kom flere gode forslag!
Bestemannspremien (eller vinlotteriet som det ofte kalles) gikk til Torfinn, som allerede hadde gått, og gruppa fant ut at det var tryggere at Reidar overbragte denne enn referenten!

God helg!

John Harald – referent med kuttskade og hoven legg etter et forsøk på en stygg takling på Kjetil…..