Poengene ble ; 18 til Rødt, 15 til Gult og 8 til Blått – tror vi…. Det ble et realt baluba når noen (les Ulf og Reidar) snoket i Trond N’s poeng- og målsystem. Ord som ble brukt kan faktisk ikke settes på trykk!

Gult lag, med Ulf som diktatorisk styrte fra sidelinja, tapte faktisk sin første kamp mot Blått, noe som både overrasket lagene men ikke minst de oppmøtte tilskuerne. Men som vanlig henter de seg inn og det bøttes inn mål, samtidig som de holder tett bakover. Det ble for øvrig kommentert at Frode ikke kledde Gul drakt, og egentlig er det vel ingen som kler det….Artig med Jan F som plutselig dukket opp i angrep igjen, men vi tror han ble skremt og han var kjapt tilbake i mål …..

Blått med ny spiller Rolf Erik startet som nevnt strålende, men etter et par kamper så satt årets første hamstringsstrekk på han, så han måtte først i mål og deretter holde benken varm. Tom Herman i langt bedre form enn før var med både opp og ned, og innså at tipset om Ormtjern på tirsdager og torsdager kanskje ikke var så dumt, og han er ikke alene…… Rune mente at hans mål forrige lørdag ikke ble nevnt i forrige referat, men les igjennom så ser du at det er nevnt!

Jeg må ta med et briljant mål scoret av undertegnede, hvor keeper ble totalt utspilt, og ballen kunne med en enkel skru settes elegant i mål. I følge Ulf, så var det kun en bom på ballen da det egentlig var ment som en pasning….. Trond N hadde også noen briljante mål, så Blått var ikke så langt nede etter dagens runde.

På Rødt så var Michael tilbake med sine finter og tunnelforsøk, og de kontrollerte (i følge dem selv) enkelt runden slik at de ble rundevinnere. Anders var til tider frustrert over egen innsats, men når det løsner så kom også målene. Henning løper i et sett, og Reidar takler som bare Reidar kan….. Han og Hans Petter har noe til felles der…..

Etter runden var ferdig, fikk vi noen flotte kommentarer fra tilskuerne, som opplyste om at de sjelden har hørt såpass mange nye ord og uttrykk på kort tid……

Runden ble avsluttet med kaffe, tullprat og loddtrekning som Morten vant (noen kaller det bestemannspremie og det var Morten enig i.

John Harald – referent som gleder seg til neste runde da Blått kommer til å stille sterkt!