Dagen startet med et følelsesladet lokaloppgjør mellom TTIF Håndball J13 og Halden J13 i nivå 1. De ligger begge i toppen av tabellen, men TTIF dro i land seieren med 9 mål tilslutt. Stillingen ble 24-15.

Etterpå var det J14 sitt nivå 1 lag som skulle i aksjon. Motstander var Jar/Stabæk. Jentene spilte en god kamp, og det ble en flott lagseier tilslutt. Resultatet ble 24-8.

Så var det damene sin tur til å spille seriekamp i 4.divisjon i egen hall, og også dette endte med storseier, 37-20 over Vestby/Son. Det klatres mot tabelltopp!

Dagen ble avsluttet med 3 stk J10 kamper på kortbane. TTIF jentene gjorde en strålende innsats, og 6 nyutdannede barnekampveiledere fra TTIF J14 fikk sin dommerdeby på disse 3 kampene i dag.

Alt i alt en meget vellykket dag på vår flotte arena. Masse publikum i hallen, og en dugnadsgjeng som jobbet skikkelig bra med både kiosksalg, sekretariat, inngang, vakter og alt som hører til. Gratulerer så mye til dere alle i dag! Vi er stolte av dere. Sammen blir vi gode!