Nye lag sesongen 22/23:

GULT LAG ; Ulf (og Bjørn som terapeut), Dag Morten, Morten, Bjørge, Frode, Jan, Hans Petter og Kjetil.

BLÅTT LAG ; John Harald, Rune, Trond N, Trond E, Rolf Erik (ny), Espen, Tom Hermann og Jarle.

RØDT LAG ; Reidar, Faraasen (ny), Henning, Anders, Jon Petter, Torfinn og Michael.

Referat fra 5. nov

Poengfordelingen kommer sist i referatet, og det er jo ikke uten grunn….

Nytt gulv, bedre lys, ny klokke og ny form på tribune m.m. ga vel alle en noe forsiktig oppstart. Det kunne se ut som om alt dette nye begrenset både ferdigheter og vilje.

Med en blanding av nye lag og fravær av flere spillere grunnet skader, reiser, jobb osv… møtte det opp 17 stk til sesongens første serierunde. I følge både den ene og andre onde tungen så det ikke ut som om alle møtte opp for å bidra med innsats, godt spill eller egentlig noe som har med fotball å gjøre…. Bjørn klarte faktisk å lire av seg at referenten hadde store utfordringer med både fysisk og psykisk form… at det går an å ta så feil.

Etter en noe nervøs oppstart hvor det gikk 5-6 kamper uten mål, var det tydelig at mange ikke hadde lagt ned nok treningsarbeid siden sist sesong, og målene begynte å rulle inn etter at flere faktisk ikke klarte/orket å flytte hverken bein eller kropp pga rett og slett dårlig form.

Trond N hadde aldri i sitt hele liv spilt på et så dårlig og tafatt lag som i dag, og det sier jo litt siden han har vært på Gult lag i noen år nå…. Blått scorte kun 2 mål på hele runden, og Rune ble den første målscoreren i år. MEN, Blått lag manglet sine 2 beste spillere (det skulle jeg ikke ta med sa Rune, fordi da blir Trond N sur og kommer ikke neste gang…) og kommer garantert til å ligge høyt på poengplukkingen fremover.

Noe er dog som vanlig…. Kjetil løper, skyter, scorer og i tillegg serverer både Morten og Frode slik at det «enkelt» kan settes ballen i mål. Bakover er det klin umulig å komme forbi Hans Petter, og i tillegg når Jan redder både bevisst og ubevisst nesten alt som kommer så blir det jo altfor mange poeng!

Rødt lag, som manglet 3 spillere i dag, klarte seg helt greit og når Anders utrolig nok ikke scorer på enkle muligheter, da scorer han heller ved å rulle og ramle ballen i mål via keeper. Og både Henning, Torfinn og Reidar har jo en viss kondisjon, så da blir det jo scoringer etter hvert.

Uansett, poengene ble :

GULT 16, RØDT 12 og BLÅTT 6.

Til opplysning ; Blått lag møter på Ormtjernhytta hver tirsdag og torsdag frem til alle klarer i alle fall å løpe 500m i rolig tempo uten stans!

Runden ble som vanlig avsluttet med kaffe, gode samtaler og Trond N kunne jublende ta imot gevinsten fra lotteriet, som mest sannsynlig forsvant på den lange veien hjem...

John Harald – referent som fortsatt kaster opp etter utmattelsessjokk!