Referat fra lørdag 8/10

Postet av Old Boys den 8. Okt 2016

19 spillere stilte til lørdagens dyst i Tistedalshallen, dvs. 17 spillere + Jan Egil som syklet og Trygve som kom innom i løpet av runden.


Og for andre lørdag på rad !!!! må reserve-referenten trå til, da Bjørn N ikke fikk lov til å komme på grunn av bursdagsfeiring og en mulig tidsklemme (info fra meget sikre kilder).


Det var for øvrig en merklig god steming denne lørdagen, og flere mente at det var fordi Trond N hadde bedt seg fri....


Dog, selv uten Trond N var det en salig blanding av friske, syke, blide, sure, likegyldige, engasjerte, passive og aggressive spillere på plass, og jeg kan ikke la være å nevne Frode som var «høyt» oppe flere ganger, samt at han ble fysisk etter runden hos Kringla konditori mot en spiller på et annet lag. Makan !


Uansett, poengene ble 2 til Gult, 16 til Rødt og 23 til Blått, som da tar innpå Rødt lag i tetstriden mens Gult lag nå virkelig begynner å sakke akterut. Men vi vet at ting kan snu, og det fort.


Grunnet høy feber, kraftig lunge- og bihulebetennelse blir resten av referatet denne gangen i stikkordsform :


 • 2 poeng til Gult lag må kommenteres. Kanskje litt ufortjent da de tapte i hvert fall 3 kamper i de siste sekundene, men så fantastisk artig for oss andre...
 • Kjetil : what to say? Leker/danser, dribler, løper, sentrer og scorer mål... og skal i hvert fall ha ros for et par av poengene til Blått lag i dag... Reserverefrenten husker spesielt godt en-touch spillet fra Kjetil via Espen til undertegnede som enkelt og «kontrollert» setter ballen i mål...
 • Gult lag : for mange spisser? Med både Bjørge, Frode, Morten I og Jan S på laget så bli det det kanskje litt mange offensive spillere.... og Bjørge var til tider på tivoli i dag eller?
 • Tom Herman med en tivoli-finte på Bjørge med påfølgende mål med 2 sekunder igjen
 • Morten S med nesten samme tivoli-finte på samme mann ++++
 • Jan S sin hæl-finte på Rune som ble en strøken pasning og mål
 • Jon Petters styring med brystkasse på 1,5 mtr inn i mål
 • Ulfs scoring. Ikke ofte Ulf scorer, men i dag satt den. I EGET MÅL !
 • Ulfs au-au-au... Fikk noe problemer med baken ..... Ytterligere kommentarer er sensurert av administrator
 • Reserve-referentens sjokkartede soloraid som til og med gikk langt over på motstanderens banehalvdel... Ikke mange som forstod hva som skjedde da.... aller minst han selv !
 • Alle "ord og fraser" som kjapt kommer etter at kroppene ikke har fulgt ordrene fra hodet ute på banen..... De fleste kan ikke nevnes her....


Uansett, for tilskuerne i hallen ble det som vanlig en flott forestilling og det plukkes opp mange gode tips som flere tar med seg videre ut i fotball-praksisen.


Runden ble som vanlig avsluttet med gode samtaler, kaffe og vinlotteriet som både Jan Egil og Frode gikk seirende ut av denne gang.John Harald

Reserve-referent


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.