Referat fra lørdag 30/1

Postet av Old Boys den 30. Jan 2016

Referat fra lørdag 30/1

22 eldre, men likevel unge i sinnet, møttes som vanlig til trening i Tistedalshallen lørdag morgen. Etter en formiddag med stort sett jevne og friske oppgjør, ble nok en gang De Blå vinnere med 16 poeng. De Røde og Gule fulgte med henholdsvis 15 og 10.

Som vanlig var Kjetil utslagsgivende for De Blå, men det nye er at Hans Eilert har begynt å oppsøke nye områder på banen. Her kan mye tyde på at han har begynt å trene utenom den faste lørdagen vår.

Hos De Røde fortjener Henning et ekstra avsnitt. Han blir snart 63, men lørdag stod han for 3 supermål: Både hodet, innsiden av foten og hælen ble brukt med den største selvfølge til å sette ballen i nettet.

De Gule fikk færrest poeng, men leverte totalt sett en anstendig innsats. Den som markerte seg sterkest, var vel egentlig lagleder Ulf, som i et «rableutbrudd» vrælte til Christian om hva som egentlig feiler han. Helt ordrett kan jeg ikke gjenta opptrinnet, da det slett ikke er umulig at vi har mindreårige lesere. Uansett var det sportslige høydepunktet for De Gule da Christian O. 4 sekunder før full tid elegant vippet ballen inn med hælen, etter en 35 m. lang «tuppepasning» fra Dag Morten. Her innførte egentlig Dag Morten (som for øvrig var helt umulig å ha med å gjøre) noe nytt når det gjelder teknisk utførelse, sannsynligvis uten å være klar over det selv!


Helt til slutt hadde vi en trivelig kaffestund, hvor som vanlig alle kan få slappet av og pratet om det som måtte falle oss inn. Hos referenten er det i hvert fall ingen tvil om at vi har et raust og trivelig miljø, som vi absolutt skal være skikkelig stolt av.

Hva så med vinutlodningen? Trygve, som for øvrig var høyt og lavt under spillingen, ble dagens glade vinner.

En viktig påminnelse før neste trening: Neste lørdag begynner vi spillingen klokka 8, på grunn av et annet arrangement i hallen.


Bj. N.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.