Referat fra lørdag 16. januar

Postet av Old Boys den 16. Jan 2016

Inkludert lagledere, supportere og spillere, var 23 mann på plass i Tistedalshallen lørdag morgen. Nok en gang viste De Blå styrke, og med 23 poeng økte laget ledelsen på maratontabellen. Et velspillende gult lag endte på 13, mens De Røde «råtnet på rot» i løpet av formiddagen, og tuslet slukøret ut av hallen med 4 poeng.


De Blå scoret flere flotte mål, men referenten husker likevel Bjørge best da han upresset skjøt utenfor fra 36, 5 cm. Jan S. viste nye sider med en fantastisk kroppsfinte, men diskusjonen på tribunen var preget av teorien om at dette egentlig var snubling som endte som en finte!
Hos De Gule hadde lagledelsen en stor dag, og i perioder spilte man som Barcelona! Likevel fikk vi nok en gang demonstrert at det er flere «løse kanoner» på laget. Trond N. og Dag Morten sluttet for eksempel plutselig å spille, og grunnen var at de var uenige om hvem som hadde forårsaket en hands! Dag Morten dro til og med av seg drakta for å vise fram et rødt merke!
Slik har vi lagledere det, og derfor er det en velsignelse alltid å være minst to.
Hva så med De Røde? Forrige gang vant laget serien, men lørdag fikk vi demonstrert hva motgang kan gjøre med ellers brukbare spillere. Det er sjelden vi har sett så lite tæl, uansett idrettsgren, i hele Halden kommune!
Helt til slutt var det som vanlig kaffe og utlodning, og Jan S. fikk på toppen av tanken om kroppsfinta, med seg dagens vinflaske hjem.

Bj. N.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.