Referat fra lørdag 2. januar

Postet av Old Boys den 9. Jan 2016

Den første lørdagen i 2016 møtte totalt 19 mann til humørfylt samvær på morgenkvisten. De Blå var nok en gang sterkest, og med 21 poeng fikk laget en sterk start på det nye året. De Gule fulgte opp med 14, mens De Røde fikk fattige 7 poeng.

Hos De Blå hadde Kjetil en av sine beste dager, og både scoringer og målgivende pasninger florerte hele treninga. De Gule var stort sett solide, men kollapset noe aldeles forferdelig mot de røde ved noen anledninger. Dag Morten, som faktisk ikke spilte så verst, markerte seg på en respektløs måte, da han etter å ha blitt korrigert av lagledelsen for slapt forsvarsspill, rett og slett ba de ansvarlige om å holde kjeft! Antakelig vil han bli bøtlagt i løpet av uka som kommer! Hva så med De Røde? Her svinger det fra de høyeste tinder til de dypeste daler. At Reidar er tilbake, vil nok på sikt hjelpe, selv om han foreløpig framstår i en litt halvrusten utgave.
Etter en grundig oppsummering, med fersk kaffe brygget av Jan Egil, som nå plutselig noen har begynt å kalle Birger (!), var det tid for vinutlodningen. Styret slutter aldri å overraske, for denne gangen opererte man plutselig med en usynlig og en synlig flaske! Forstå det den som kan… . Uansett vant referenten den usynlige og Christian O. den synlige.
Heldigvis er det nye muligheter neste lørdag, og referenten ser det som en stor ære å ønske alle spillere, og eventuelt andre lesere, et godt nytt år!

Bj.N.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.