Referat fra lørdag 12. desember

Postet av Old Boys den 22. Des 2015

På en strålende lørdags morgen med skyfri himmel lå alt til rette for en kjemperunde i Tistedalshallen i førjulstiden. 16 spillere møtte opp med godt humør og stor iver etter å komme i gang. De som glimret med sitt fravær hadde vondt i toa eller var på en 4 dagers reise helt inn til Oslo !

På Blått lag stilte hele 7 spillere opp, noe som tyder på et fantastisk godt miljø i laget , mens på Gult og Rødt lag møtte 4 ....

Det endte med at Jan S tok på seg Rød drakt og John Harald Gul !

Poengene ble : 19 til Blått, 14 til Gult og kun 7 poeng til Rødt, noe som gjør at Blått stikker litt i fra på maratontabellen.

Av alle hendelser denne dagen er det vanskelig å plukke frem noen, men følgende må nok nevnes :

  • Kjetil kommer med ball og John Harald (som spilte på Gult) bydde opp til dans med noen fantastiske trinn som førte til et fall verdt en rolle i Hollywood... Men scorte Kjetil da? Nei ! Flaut !
  • Blått lags taktikk : de «lot» motstanderne score tidlig i nesten hver eneste kamp, hvor de kom tilbake med 2-3 scoringer hver gang.... etter mye godt spill av Kjetil, Espen og Bjørge. Til og med Hans Eilert var utallige ganger i angrep i dag !
  • Rødt lags mange selvmål... det må har vært flere enn 6... med høydepunktet når Trond N (innleid fra Gult) setter ballen kontant i eget mål....
  • Gult lag får straffe ! Og hvem går og tar ballen ? John Harald !!! (Ikke få hjertstans Ulf!) Hva skjer : den settes selvfølgelig sikkert i mål og Gult vinner kampen !
  • Yngvars stadige scoringer !
  • Trygves kontinuerlige kommentarer om frispark! Husk at det er fotball og ikke selskapsdans!
  • Jon Petters stolpeskudd på åpent mål, og John Haralds bom på åpent mål fra 0,4 mtr.....

Runden ble avsluttet med viktige samtaler og kaffe, og Yngvar vant vinlotteriet etter å ha jobbet lenge under bordet med trekningen ?!?!?

John Harald / reservereferent


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.