Referat fra lørdag 28. november

Postet av Old Boys den 28. Nov 2015

22 morgenfriske spillere, supportere og syklister møtte opp til ukas høydepunkt i hallen, og det ble en jevn batalje mellom Blått og Rødt, mens Gult lag slet med mye denne dagen.

Poengene ble 17 til Blått, 16 til Rødt og 7 til Gult lag.

På Blått lag var nesten alle på plass, og med Kjetils lissepasninger og Bjørges scoringer ble de rundevinnere denne lørdagen, og knep inn 1 poeng på serielederene (Rødt).

Rødt lag fulgte rett bak, med masse løping av både Tom Hermann og Bjørn Christian, og i tillegg til at Yngvar scorer bøttevis av mål, så blir det mye poeng.

Hva med Gult lag? Jo, et trist kapittel ... Morten måtte gi seg med strekk, Ulf haltet pga skade, og de lagde et voldsomt leven på benken når de ikke spilte... Det er godt det ikke er flere tilskuere enn det er! De ville nærmest fått sjokk !

Rundens store diskusjon var en scoring av Trond N. mot Blått lag. 21 spillere så overhodet ikke at han hadde kontakt med ballen før den gikk i mål, men Trond N. var 100% sikker i sin sak og målet ble stående! Blått lag hadde nok ikke på seg de brillene som kunne se Trond's vei heller... Det vil aldri skje!

I følge Trond N så var det en usedvanlig følsom touch....

En annen episode som er verdt å nevne er når Michael tråkket på ballen og samtidig kolliderer med Jan F som igjen angriper tribunen!?! Det er godt det er solide materialer i hallen! Makan!

Og denne lørdagen var det plutselig trekning av 2 vin i lotteriet???? Har Ulf mistet kontrollen? Uansett, de ble vunnet fortjent av Frode og Torfinn.

På vei hjem ble mange stoppet i promillekontroll på toppen av stadion-bakken, og alle kunne selvfølgelig kjøre videre med et smil ! Vi er jo idrettsfolk !

PS ! På runden 2. juledag blir det jule-lunsj etter kampene. Alle tar med seg 1 rett av et eller annet, samt jule-drikke til eget forbruk !

John Harald / reservereferent


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.