Referat fra lørdag 5. september

Postet av Old Boys den 6. Sep 2015

Så er vi endelig i gang igjen!

Etter en vellykket «kick-off- lørdag» forrige helg på hytta til Ulf (Styret), var frammøtet upåklagelig til høstens første seriespill. Inkludert spillere, coacher og andre interesserte, var hele 27 mann i aktivitet. Til og med en talentspeider, bosatt i Oslo, men med dype røtter i Tistedal og TTIF, Harry Jonassen, fikk oppleve det høydepunktet i uka som disse treningene er.

Sportslig var kampene denne lørdagen på et høyt nivå. Både De Røde (10 poeng) og De Blå (11) spilte periodevis drømmefotball, men ingen av dem strakk helt til mot et nykomponert gult lag, som på en imponerende måte spilte seg til 18 poeng.

Dag Morten fortjener ekstra oppmerksomhet denne lørdagen. Etter et skadeavbrekk på to år (!) var han tilbake på parketten i en ny og forbedret utgave på det gule laget. Imponerende! Ellers måtte Ulf kaste inn håndkledet på oppvarmingen etter stikkende smerter i det ene «bakbenet». Isteden sørget han, sammen med referenten som nå er pensjonert fra aktivt spill, for «coaching i verdensklasse».

For øvrig var det mange flotte prestasjoner å se. Dagens fineste pasning stod Kjetil for, noe som heretter skal kåres på hver trening. I det hele tatt lover treninga godt for høstsesongen, både sosialt og sportslig. Ingen av oss må glemme hvor heldige vi er som får holde på med dette.

Hva så med vinutlodningen? Bjørn Christian ble dagens vinner, så fortjent så fortjent!

Bj. N.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.