Referat fra 5. februar

Postet av Old Boys den 5. Feb 2022

Etter en måneds pandemipause møtte 14 glade spillere, som ofret damenes 15 km i OL på TV, opp til årets første serierunde i Tistedalshallen.

OL ble dog nøye fulgt underveis i runden og jubelen stod i taket når Therese Johaug endelig fikk sitt individuelle OL gull.

Jubel på banen ble det mindre av i dag, bortsett fra hos Gult lag som kunne innkassere hele 26 poeng!

Poengene ble 26 til Gult, 11 til Rødt og fattige 5 poeng til Blått. Dermed tar Gult lag over tabelltoppen med klar margin.

Velger å nevne noen betraktninger fra Leslie Samuel Greenberg (kanadisk psykolog) om følelser og behov (noe som kan passe meget bra etter dagens runde) :

Tristhet er koblet til behov for trøst! Skam er koblet til behov for å være god nok! Skyld er koblet til behov for å kunne gjøre opp for seg og bli tilgitt.

 

Ingen av disse passer på Gult lag i dag! De briljerte til tider med knallgodt spill, hvor ballen gikk som en kule mellom Trond N, Morten og Kjetil og ofte ble klinka i mål i hastigheter vi sjelden har sett maken til (det føltes i alle fall slik….). Når i tillegg Hans Petter stoppet nesten alle offensive forsøk fra motstanderne og Jan F redder alt som er, blir det mange poeng… Det ble vel bare ett eneste mål bakover på Gult lag, så det er bare å gratulere med en super-runde (akkurat som jeg mener det 😉).

Det må nevnes at Jan F et øyeblikk glemte at han faktisk er dommer, og i et «svakt» sekund kom med en ettersleng på referenten som må være en av tidenes styggeste etterslenger på old boysen? Referenten ser selvfølgelig bort i fra de 10-12 som er utført tidligere av undertegnede 😊.

 

Rødt lag stilte med 4 mann i dag, og etter hvert måtte Reidar gå av med skade, så de måtte låne spillere gjennom hele runden. Rødt var alt fra relativt gode til ikke så gode…… i dag, men de fikk uansett med seg nok poeng til at det er «hope in a hanging snore» (N.A. Eggen) i serien. Henning løper uavbrutt, Frode scorte faktisk flere mål og Bjørge ofrer edlere deler så det stopper ikke på viljen!

Et tips er å ikke sette en fra Gult i mål (ref. Morten), da kan mye rart skje ……

 

Blått lag i dag var rett og slett en katastrofe. Espen og til dels Torfinn var på et høyere nivå enn oss andre i dag, og da fungerte rett og slett ikke «maskineriet». Både Rune, Tom Herman og ikke minst undertegnede var mye opptatt med å klage på egne spilleres ferdigheter, og Espen kom med et velmenende råd ; prøv å trene i alle fall èn gang i uka ! Godt tips, men vi får se….. 😉

 

Runden ble som vanlig avsluttet med gode og konstruktive samtaler, kaffe og undertegnede kunne gledelig motta bestemannspremien (egne ord). Morten mente at dette var trøstepremie og ikke noe annet!

 

 

Avslutter med en linje fra Henrik Ibsen ; «Håpet er skjørt som markens blomster.» --> men det er fortsatt der !

 

John Harald / referent, fortsatt på prøve 😉Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.