Referat fra 4. desember

Postet av Old Boys den 4. Des 2021

Før trening neste lørdag bes alle ta en hurtigtest.

Ja, hva skal man skrive om dagens trening. 13 mann møtte opp og poengene ble 18 til gult, 14 til blått og 7 til rødt.

Gult lag var skikkelig i flytsonen i dag, og Ketil hadde stilt inn både venstre og høyrefoten veldig bra, når så resten av laget fulgte opp med å tette igjen bakover så ble det en god dag for de gule. De var såpass høye på seg selv at de var helt overbevist om at de hadde tatt over serieledelsen, men de er fortsatt et poeng bak rødt.

Blått lag stilte kun med 3 mann, så de var avhengig av rødt og gult for å gjennomføre treningen. De fikk en "flying start" på dagen med to overbevisende seire, og det ble da kommentert fra en av de 3 - skal ikke nevne navn - at det var fordi de hadde et mye bedre lag enn de vanligvis kan stille med...

Rødt lag er det ikke vits å skrive noe om annet enn at det var helt natta!!!

Diskusjonene gikk som vanlig både før og etter trening, og resultatet av et par av disse diskusjonene er at Braut Haaland ikke en gang hadde kommet med på gult lag, og at "ingen" som var tilstede håper at Berg rykker opp.

Til slutt stakk Ulf av med bestemannspremien som vinlotteriet etter hvert har blitt til.

Frode - vikar til vikarenKommentarer

  • Trond Elnes

    Hva er dette ? Får vi lov til å kommentere? Godkjent av styret (Ulf)? Kommer på lørdag for å svekke blått. Testes og skulle jeg være positiv, blir det vel god jul og takk for i år. Håper , for egen del, at vi sees.

    07 desember 2021

Logg inn for å skrive en kommentar.