Referat fra 13. november

Postet av Old Boys den 13. Nov 2021

Fra SNL (Store Norske Leksikon) :

«Diktatur er en styreform som karakteriseres ved ekstrem grad av maktkonsentrasjon hos den eller de styrende og svært liten grad av frihet for de menige borgere.

Det er vanlig å omtale ulike typer diktatur alt etter hvor mange (eller hvem) de styrende er, og hvor fullstendig fraværet av frihet er.

Er makten konsentrert hos én diktator, taler man om énmannsdiktatur, eller enevelde, for eksempel Adolf Hitler i Tyskland, Josef Stalin i Sovjetunionen og Francisco Franco i Spania.» 

Her kommer også definitivt Styret (Ulf) inn på lista etter et sjokkerende innspill før dagens old boys runde! Han «ønsket» at lagene skulle være som de er i dag for all fremtid !!!! Mulig han har glemt gjennomsnittsalderen på eget lag…. som er på +60 år 😉 

16 spillere + Jan Egil møtte opp til dagens runde, og alle tilskuerne på tribunen fikk oppleve både store høydepunkt men også noen skikkelige bølgedaler.

Poengene ble 17 til Rødt, 12 til Blått og hele 7 poeng til Gult lag, og Rødt lag tar nå over tabelltoppen.

Hos Gult lag var det mye taktikkprat før hver eneste kamp, men de gjorde stort sett stikk motsatt av hva de ble enige om… Ulf som keeper??? får nyte resten av helgen med blå-ræv da han reddet et skudd med baken etter å ha snudd seg lynkjapt fordi ballen var skummel😊  Dag Morten utviste et giga-talent på triksefronten, da ballen rakk å rulle både opp og ned på begge leggene og tilbake ned foran slik at han trygt kunne spille videre…. og det uten å vite selv hva han gjorde….  Legendarisk! Situasjonen går egentlig ikke an å beskrive med ord, da dette er en typisk 60 års episode på fotballbanen, så det blir lenge til neste gang…

Ellers må Jon Petters utsøkte tunnel på Bjørge nevnes, som igjen ble til et flott mål. Bjørge står kanskje og snurrer nede på parketten ennå da også Trond N kjørte en tunnel på ham rett etterpå 😉

Den store utfordringen på Gult lag i dag var nok keeperplassen da de fleste var rett og slett redde for ballen !

På Rødt lag må igjen Bjørge nevnes! Han var virkelig i kampens sentrum med sine 2 tunneler (i mot) og flere lurte på om han faktisk skulle ut i kiosken å handle, selv om vi vet at denne ikke var åpen… Det må også nevnes at han rettet opp med et klassemål noen sekunder etter, så helgen blir nok ganske bra allikevel. Ellers må Anders sin heading som ble mål nevnes! Ingen forstod hvordan han klarte å score med en slik heading når undertegnede i tillegg var keeper, men vi alle husker Maradonas «Guds hånd» i VM kvartfinalen i Mexico 86 mellom Argentina og England…. Scora Frode i dag? Usikkert, men uansett så var de ganske blide etter å ha tatt over tabelltoppen.

På Blått kjørte Rune eget show i feltet når han var keeper. Han trikset, skjøt mot eget mål, og reddet med en glimrende klarering😊 Han trenger verken medspillere eller motspillere for å lage en underholdene fotballkamp 😉 Jarle var som vanlig veldig aktiv sammen med Espen og reddet mange poeng for Blått i dag. Jarle kommenterte også til undertegnede at det er faktisk lov til å ta/redde ballen med hendene når man er keeper! Godt innspill som tas med videre!

 

Runden ble igjen avsluttet med kaffe, gode samtaler og bestemannspremien gikk til Tom Hermann som hadde Nord Europas råeste sovesveis for anledningen.

 

Avslutter med et sitat fra Peter Ackroyd (Engelsk forfatter) ;

«Det er med fotball som med sex, alle bevegelser kan forutsies og er av ganske begrenset antall.»

 

God helg !

John Harald – Referent på prøve

 

 

 

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.