Referat fra 06. 11.

Postet av Old Boys den 6. Nov 2021

20 ungdommelige gamlinger var på plass i Tistedalshallen lørdag morgen, og alle bidro til en heidundrende forestilling for dem som befant seg inne i bygningen. Både før, under og etter treninga var stemningen på topp, slik den alltid er!

For dagens referent ble det hele et lite sjokk, da hovedreferent John Harald måtte ha vikar. Merk dere begrunnelsen: “Jeg må reise til Kapp på Toten for å vanne blomstene til Trond Elnes fordi Trond er på interrail en måned i Italia, blant annet for å lære om forsvarsspillets finesser”.

Sånn kan det gå. 

Uansett var De Røde best denne lørdagen, med 15 poeng, mens De Gule og De Blå begge kriget seg til 10. 

De Blå er et merkelig lag. Her strekker ikke bildet med høye fjell og dype daler til. John Harald var både saltstøtte i mål og rimelig fornuftig som utespiller. Rune har roet seg med årene, men viste gamle takter da han “tatoverte” Morten i dagens første duell med et svært blodrødt merke oppe på leggen. I tillegg slo han til med et forferdelig selvmål. Espen scoret for øvrig nesten med hodet, og dermed er vel det meste sagt om denne gjengen.

De Gule manglet Kjetil, men fikk tilbake en gammel traver, nemlig Haldens dyktigste og mest sympatiske banemann: Dag Morten. Han gjorde nesten ikke en feil, noe som er historisk for hans vedkommende. Ulf gjorde også comeback, fornuftig og overraskende lett i steget. Morten, Hans P., Trond N. og Jan leverte også på øverste hylle, sammen med referenten som var lagleder i verdensklasse.

Hos De Røde var Reidar som vanlig den mest konsentrerte og sindige. Den minst sindige og avbalanserte var A-lagstrener Anders. Han holdt et tretten minutters foredrag om et frispark han mente han skulle ha hatt. Han fortsatte med ti minutter til under kaffen. Dette var faktisk så ille at De Røde nå står i fare for å få kallenavnet “Kaklelaget!” 

Hva så med dagens vinlotteri? Vikarreferenten ble dagens vinner, noe han ble synlig glad for etter en formiddag med store påkjenninger.

God helg til alle!

Bjørn N.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.