Referat 16. oktober

Postet av Old Boys den 16. Okt 2021

NB! Ingen Old Boys runde neste helg den 23.10

 

«It's hope in hanging snore», sa Nils Arne Eggen da skotsk presse lurte på om RBK bare kunne gi opp Mesterligaen og legge seg flate for Celtic i 2001. Det var bare Rune Bratseth og noen nordmenn til som dro på smilebåndet da ingen forstod budskapet!

Håp er det derimot mye av på Old Boys rundene, og i dag var det flere uvante situasjoner med 16 spillere + Ulf (som har vondt et eller annet sted – igjen….), Bjørn (som ble dratt ut av Klepperskauen på morrakvisten) og Dag Morten (som ikke huska hvorfor han var der) som «støtteapparat» til både eget og andre lag!

Ulf og Bjørn fikk tips om å sette seg helt oppe over 2.etg på tribunen da likheten var slående med Statler and Waldorf fra Muppet show.


Poengene ; 14 til Gult, 13 til både Rødt og Blått, så det ble etter hvert (og heldigvis) en jevn runde.

Gult lag var virkelig i flytsonen i starten og var nok litt for høye på seg selv underveis….. Dog, Trond N skulle vel hatt en soleklar straffe da Michael brukte alle sine biceps og triceps muskler for å rive han ned i egen boks…. Men, straffe? Neida, Trond N hadde en 4-5 rumpehopp på parketten mens han skrek seg hesere… Gult lag var også så selvsikre at de satt Kjetil i mål i troen på at de skulle leke til seg poeng, men slik ble det ikke! Og det selv om Jon Petter tok dykkersertifikatet etter en liten kakk av undertegnede…. Onde tunger sa at nå var veien helt åpen både til Hollywood og Bollywood 😉

Hos Rødt lag var alle på plass, og starten var vel også brukbar her, men det gikk litt tråere etter hvert og vi andre koste oss når Bjørge og Anders diskuterte så hele området overhørte deres fotballfilosofier😊 Ellers putta de Reidar i mål, etter Frode hadde vist seg litt redd for ball, og overraskende for flere av oss var han faktisk god i mål!!!

Hos Blått lag ble det en veldig dårlig start med 4 tap på rad…..med mange baklengs, og vi ble enige om at vi får i hvert fall forsøke å løpe lite grann…. Gjelder vel ikke alle, men undertegnede tok i hvert fall til seg dette, selv om det kanskje ikke ble store endringen….. Uansett, det snudde virkelig og både Rune, Espen og Jarle sørget for flere mål. Hele laget ble for øvrig til tider helt satt ut av den Gule benken da de faktisk roste både spill og innsats, men ingen av oss er totalt dumme ;

«Ironi er en tilsiktet gjennomskuelig, uoppriktig språklig ytring. Som virkemiddel i muntlig kommunikasjon brukes «ironi» som et bevisst uttrykk for flertydighet, for eksempel ved at man sier én ting, men mener noe annet, ofte det motsatte.»

 

Ellers ble runden igjen avsluttet med kaffe, gode samtaler og vinlotteriet hvor Frode trakk seg selv da han mente han var rundens beste spiller og kunne ta bestemannspremien!

 

Til slutt noen ord fra George Best om David Beckham ; 

“He cannot kick with his left foot, he cannot head a ball, he cannot tackle and he doesn’t score many goals. Apart from that he’s all right”😊 

 

God helg !

John Harald / Referent – fortsatt på prøve

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.