Referat 9. oktober

Postet av Old Boys den 9. Okt 2021

En både småtrøtt og til dels skadeskutt gjeng møtte opp til enda en old boys runde i hallen, og det var 14 spillere + Dag Morten som skulle virkelig revansjere tidligere variable resultater.

 

Poengene ble 16 til Gult, 12 til Rødt og 9 poeng til Blått lag, og det må nevnes at det var veldig få mål i dag da keeperne på alle lagene var mer enn vanlige gode i dag… Eller var det avslutterne som ikke hadde dagen??

Vært å merke seg en meget usedvanlig positiv gjeng hos det Gule laget? Kan det ha noe med at Ulf var på hytta , samt Kjetil hjemme og fordypet seg i Florøs tropp da han skal være ekspertkommentator på HA senere i dag?? I følge Trond N var han oppe før kl 04 for å forberede seg godt nok….. Vi gleder oss til å følge matchen ! Husk sterk kaffe og Red Bull 😉

Noe som også var uvanlig i dag, var at Gult lag faktisk ikke slapp inn et eneste mål i hele runden!?! Og det er vel første gang i Old Boysens historie? Gult lag var solide bak med Jon Petter og Hans Petter, men egentlig kanskje ikke så rart, da de hadde meget gode innleide keepere i alle sine kamper.  Jan F – nå må du virkelig legge deg i hard-trening for å holde plassen!

Undertegnede fikk for øvrig med seg et kjempetips under runden fra Morten ; det finnes briller! Til og med fotball-briller !! Jo, takk for tipset…..

Og i dag var faktisk dagen da Hans Petter fikk frispark til sin fordel !!! Undernes tid er ikke forbi!

Hos Rødt var det ventet en suveren runde i dag, i hvert fall fra oss andre, men det slo ikke helt til og med Michaels kommentar om at det er nesten juks at motspillere står stille slik at han ikke får dratt sine vante finter…. så stoppet det på 12 poeng. Anders var tydelig frustrert over drøying av tid og fikk med seg gode tips til A-laget på hvordan kynisme kunne brukes i praksis.

Men det å sette goalgetter’n Frode i mål var nok ikke et godt sjakktrekk…. selv om Frode egentlig er ekte keeper!!! I følge Trond var han best med beina…. selv om han redda straffa fra Stuart Pierce på stadion for lenge lenge siden... Målene ble det ikke mange av og når Frode i tillegg måtte se flere baller bak seg i kassa…… ja, så ble det en middels runde på Rødt lag selv med brytekampene til Reidar med både Hans Petter og Tom Hermann. Selv motivasjonsropene til Bjørge hjalp ikke stort i dag 😉

Hos Blått så måtte Jarle innfinne seg som keeper etter et par kamper, da han ikke klarte å løpe….. Før dette var Rune enestående som keeper, og når laget er bedre med en ikke løpende Jarle på banen enn i mål så sier det noe om både ferdigheter og kondisjon til «noen» andre…. Ønsker ikke å definere noen her! Såpass selvinnsikt har undertegnede! Espen er som vanlig i stjerneslag og han og Tom Hermann scoret vel «alle» målene til Blått lag i dag.

 

Som avslutning ble Frode den heldige vinneren av vinlotteriet, men som Frode sa ; Nei, det er bestemannspremien !

 

God helg.

 

John Harald / Referent – fortsatt på prøve0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline