Referat fra 2. oktober

Postet av Old Boys den 2. Okt 2021

Hanns-Hermann Kersten sa en gang ;

«Mange pessimister gjør ting med et så tungt hjerte at de lett blir plattfot» som kan beskrive dagens Old Boys runde!

 

Neida, det var faktisk tendenser til meget godt spill i store deler av runden denne lørdagen, noe som har vært litt fraværende en stund….

17 spillere og støttefunksjoner møtte opp til lørdagens dyst, og det ble en jevn runde denne gang.

Gult lag fikk 15 poeng, mens Rødt og Blått fikk hhv 13 og 12.

Dag Morten kunne fortsatt ikke stille på parketten da han hadde operert i hodet, noe som flere kommenterte at DET burde vært gjort for lenge siden. Han oppfordret for øvrig alle Old Boysere med familier til å besøke Jan Egil på jobb kl. 13.55 i dag! Ta med hele familien, noen naboer og de dere finner på veien og møt opp på Stangeskovene til boller og moro rett før kl. 14.00 ! Vi sees !

Ellers var Bjørn på plass med coaching i verdensklasse (i følge ham selv….) og bidro sterkt til at Gult lag vant runden! Ulf dro på seg en stygg strekk i den ene leggen, og Bjørn var sjokkert over at noen kunne få en strekk ved å stå rolig og lene seg mot veggen!?!?!  

Kan ikke unngå å ta med en av rundens flotte mål på Gult lag heller, da Kjetil skyter innlegg og Morten kontrollert styrer ballen inn ved stolperota! Morten påstod at han og Kjetil hadde blitt spurt om om være igjen etter treninga for å vise frem sine fotballkunstner til en yngre generasjon, men dette må være regnspikka fjas?

Hos Rødt lag som bare hadde 3 spillere i dag og derfor måtte låne av både Gult og Blått gjennom hele runden, hadde vel Bjørge sin beste opplevelse på lang tid da han klinket inn et mål på hel-volley fra andre siden av hallen…. Gjett om han ble og fortsatt er smørblid! Og Frode må definitivt nevnes i dag, da han faktisk både bøtta inn mål og hadde flere målgivende!?! Vi andre forstår egentlig ikke hva som har skjedd her, men vi regner med at det snur snart…..

Blått lag hadde vel sin beste runde i hele år, og måltørken var definitivt over da både Jarle og Espen bøtta inn mål, og begge er vel på toppscorerlista nå! Tom Herman som har slitt med scoringer hadde i dag heller fokus på målgivende pasninger, og de ble det mange av ! Ellers var det godt å se Jarle som fyrer da han ikke er fornøyd --> da betyr det noe !!!

Undertegnede hadde skiftet ut Inter-drakta (det har jo ikke gått veldig bra hittil i sesongen…..så noe måtte jo prøves) med den gode gamle Røde Stjerne Beograd drakta. Hjalp det? NEI !

 

Runden ble avsluttet med gode samtaler og kaffe, og Bestemannspremien gikk denne gang til Bjørn som ikke spilte……

 

 Avslutter med et sitat fra Jens Bjørnebo ;

«Jeg gjør i hvert fall min gjerning i tro på fremtiden, og at det positive skal seire over det negative.»

 

God helg !

 

John Harald / småsur referent – fortsatt på prøve0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline