Referat fra 25. september

Postet av Old Boys den 25. Sep 2021

"Tro ikke mørket når lyset går ned i skumringens fang.

Alltid er det på jorden et sted soloppgang."

skrev vel Andrè Bjerke en gang og for flere av Old Boyserne så drømmes det stadig om solen !

17 spillere + Dag Morten som sopte opp knust glass på utsiden av hallen møtte opp på en flott lørdagsmorgen med skyfri himmel. Skyer var det mer enn nok av inne i hallen etter hvert....

Poengene i dag ble 21 til Rødt, 14 til Gult og kun 4 fattige poeng til Blått.


Med 5 friske og til dels raske spillere var Rødt lag i en egen klasse i dag. Det ble til tider spilt flott tiki-taka fotball og når til og med både Bjørge og Frode havner på scoringslista så sier det seg selv at de andre har spilt meget bra  ;-) For øvrig var både Anders, Reidar og Michael usedvanlige stødige i dag, og her har det nok vært full fokus på å ikke ødelegge formen med noe tull på fredagskvelden !

Hos Gult var det nesten som vanlig, men uten den vanlige uttellingen, noe som frustrerte spesielt Trond og Kjetil, men når både Jon Petter og Morten scorer så havnet vel alle på scoringslista der og... Jan F var som en vegg i mål og slapp vel bare inn noen få mål i de siste kampene. Gult lag mente også bestemt at han hadde løpt mer enn undertegnede i løpet av runden..... og Jan F stod som nevnt i mål .....

Hos Blått var både Rune og Trond E tilbake men det hjalp lite.... da det kun ble 4 poeng etter 4 uavgjorte kamper og resten med tap, og det ble vel ikke scoret et eneste mål selv om både Torfinn og Espen hadde nok av sjanser..... Hele Blått lag skal derfor på A-lags kamp i dag for å studere Sprint Jeløys Tim A. Reinback som bøtter inn mål i 4. divisjon og forhåpentligvis få med noen tips selv om vi selvfølgelig håper Dær'n vinner på eget gress ! I tillegg kan vi sikkert spørre Kjetil om en dyp fotballanalyse da han har fått erfaring som ekspertkommentator i media ;-)

Ellers dukket hele elitelaget til HTH opp på slutten av treninga, og det ble snakket om at de kom tidlig for å se spesielt på hurtige spillsekvenser o.l. og de fikk nok med seg mange gode tips de kan ta med seg videre på håndballbanen!

Bestemannspremien (eller vinlotteriet som vi kaller det) gikk i dag til Ulf som ikke var der....

Og som avslutning kommer et annet sitat fra Andrè Bjerke ;

"I Moralens navn velsigner jeg bakrusen: Uten den ville jeg for lengst ha forherdet meg i dyd!"


God helg !

John Harald / Referent - på prøveKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.