Referat fra 18. september

Postet av Old Boys den 18. Sep 2021

Hovmod og stolthet er farlig. Det står i Bibelen, Ordspråkene 16:18. 

Ydmykhet bringer ære. Det står i Bibelen, Ordspråkene 29:23.

Her er det flere som har noe å lære kanskje ?

 

18 stk møtte morgenfriske og blide opp til ukas runde, og runden ble både helt unormal og normal.

Det unormale var at Rødt lag kun karret til seg 7 poeng !?!?  og egentlig med litt flaks underveis også. Michael var tilbake og bidro sterkt til resultatet (ref lagkamerater)….. og Bjørge forsøkte så godt han kunne med å «veilede» egne spillere med sin forsiktige stil….

Gult og Blått fikk hhv 19 og 12 poeng.

Så det normale :

Hos Gult så fikk faktisk ikke Ulf ett eneste minutt på banen, da vi tror at Kjetil sa at han burde holde seg på tribunen…. I følge Ulf selv så trengte han ikke engang å dusje …. Flittige kommentarer kom fra benken der ustanselig som vanlig, og de lurte på hvorfor undertegnede var med opp i angrep da ballen aldri kom allikevel? Det er egentlig ikke vanskelig å forstå hvorfor….

At gjennomsnittsalderen stadig øker i spillergruppa kommer oftere til syne, og i dag så ramla/kastet Jan F seg 7 sekunder ETTER at situasjonen var avklart…. Må ha vært et merkelig øyeblikk for de på tribunen. 7 sekunder brukte vel også Reidar på å komme seg opp også etter en redning hvor han til slutt avverget et baklengs.

Hans Petter må ha glemt et øyeblikk hvor han var, da han ifølge Torfinn lå på magen og sjekket listene i hallen, som for øvrig så bra ut 😉

Jarle tok enkelt over toppscorer tittelen på Blått lag da han scoret både 3 og 4 mål i dag, men egentlig så burde Tom Herman hatt tittelen etter antall sjanser 😉 

Frode har slitt med det samme som Aleksander Sørloth, dvs å score mål og i dag løsnet det virkelig for ham. Frode scora !!! og helgen og neste uke blir helt fantastisk når han i tillegg vant vinlotteriet og kunne smilende gå hjem etter kaffe og gode samtaler.

 

Fortsatt god helg !

John Harald / Referent – på prøvetidKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.