Referat fra 4. september

Postet av Old Boys den 4. Sep 2021

Først og fremst må jeg takke for oppdraget med å være hovedreferent. Bjørn (post referent) var jo selvfølgelig tilstede etter en sykkeltur fra Klepper uten hjelm, og meddelte at prøvetiden som referent var på minimum 10 år så han skulle følge med ! Mulig han skulle tenke på å bruke hjelm slik at det ikke blir verre???

Til den første runden møtte 18 spillere + Bjørn, Dag Morten (som hadde vondt i magen eller noe) og Jan Egil opp.

Det var nesten et sjokkerende syn som møtte de som kom inn i kantina før runden ; ALLE var blitt eldre, litt rundere, gråere i håret og mye mye mer.... Det var veldig synlig at det var 1,5 år siden sist ! Og det skulle vise seg på banen senere også !

Det ble hørt visking om at det var flere spillere som faktisk ikke hadde vært borte i en fotball under hele Corona pausen, og ikke overraskende var dette godt synlig på banen !

Rundens poeng ble 20 til Rødt, 14 til Gult og 7 velfortjente poeng til Blått lag.

På Gult så var det som vanlig noe kaotisk bak med Ulf i spissen som forsvarer eller keeper! Han trodde faktisk et øyeblikk at han hadde fått et lite drypp..... men under de 15 sekundene han brukte på å ramle så klarte han å tenke at det ikke var drypp allikevel ...... Helt fantastisk ! Ellers herjet Kjetil, Trond N og Morten nesten som vanlig, men det var litt for mange baller som ble satt utenfor mål i dag ;-)

For øvrig så må Jan F (han er dommer !) ta tak i eget lag med Jon Petter i spissen som river og sliter i motspillere uten at det i det hele tatt tenkes på noe som heter frispark !

Rødt lag var i dag suverene og karret til seg hele 20 poeng selv med mye rart der også... Unngår de feilpasninger rett til motspillere som igjen scorer o.l. kunne poengene ha blitt mange flere.  Uansett er de stødige med flere spillere som faktisk er villige til å løpe ;-) Både Anders og Michael flytter seg over hele banen, og med et titalls lissepasninger til Frode på topp så burde de ha scoret mange flere mål. Frode (i sammen med Ulf) ble oppfordret til å bli med ute på Tine Fotballskole etter treninga --> og da ikke som instruktører !

Hva med Blått lag ? Jo, det startet bra, med 3 uavgjorte og en seier på de 4 første kampene. Og der stoppet det! Det ble scoret ett eneste mål på hele runden, og det kom på en corner hvor referenten egentlig bomma på ballen og den gikk via Michael i mål.  Selv med få baklengsmål ble det en tung dag, selv om både Jarle og Torfinn løp så svetten skvatt og fyrte av skudd etter skudd så ble det ikke flere mål.  Det ble konkludert av Rune og Trond E at det pga for mange bytter var vanskelig å spille seg skikkelig inn..... Men som Torfinn sa ; det hadde ikke vært noe annerledes uten bytter... og han har nok rett....


Uansett, den første runden ble avsluttet med mange gode samtaler og Morten som vant lotteriet (eller som han sa selv ; bestemannpremien).


John Harald / HOVEDREFERENT på prøvetid


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.