Referat fra 29. 02.

Postet av Old Boys den 29. Feb 2020

Helt på tampen av februar kom snøen, med glatte veier for livets glade gutter på vei til lørdagstrening. 20 mann var etter hvert på plass, og blant de tidligste var Dag Morten, som måtte ofre trening for å klargjøre kunstgressbanen for kamp. Likevel møter han opp til kaffe og ukas beste samtale. Bra!

Etter en intens, og til dels amper forestilling, kunne gult lag dra hjem som seierherrer. 17 poeng var nok til å vinne, og De Blå og De Røde fulgte etter med 15 og 8 poeng. Dermed er De Gule bare 7 poeng bak rødt lag på maratontabellen, noe som borger for en spennende innspurt på årets serie.

 

De Røde møtte med bare 4 mann, og De Gule lånte dermed ut referenten til rødt lag. Reidar er en høflig mann, og sa at dette var hyggelig, mens de andre sa ingenting. Referenten selv er jo godt over middagshøyden rent sportslig, og han må innrømme at han etter hvert følte seg, slik Henning Kvitnes har skrevet, “som en barkebåt så altfor langt fra land”. Til tross for sportslig motgang var det flere lyspunkter. Jostein scoret sitt første mål på oldboystreninga ved å klinke til på direkten oppe i nettaket. Bjørge scoret to kjempemål på kontring, selv om han ellers utmerket seg mest med høylydt stønning og sukking. Anders viser også stadig flere menneskelige trekk, ikke minst da han rablet etter at Hans P. brukte kroppen sin på kanten av regelverket.

De Blå hadde en meget god dag, og både Jarle og Torfinn var giftige og gode. Begge kom også med spydige kommentarer om referenten, noe som viser at også ellers sympatiske personer trenger treninga som et sted hvor man uten konsekvenser kan oppføre seg dårlig. 

Hos De Gule var Kjetil plaget av en dårlig hofte, og det betyr at han rett og slett må skifte den, slik at han er i toppform til neste sesong. Nå var han ikke dårligere enn han kunne stå i mål, og det gjorde han glimrende. Andre som imponerte var Ulf, som enkelt dyttet bort Torfinn (den tyngste av alle), og overtok ballen i fin stil. Hans Petter og Trond N. var aktive og akkurat passe usympatiske, mens Morten og Jan F. var skikkelig på hugget. 

Til slutt var det kaffe og utlodning, og Bjørge, en av dagens hissigpropper, fikk en kjærkommen oppmuntring da dagens vinflaske ble hans. 

God helg til alle!

 

Bj. N.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.