Referat fra 1.2

Postet av Old Boys den 1. Feb 2020

Så kom første februardag, et tidspunkt det pleier å være vinter. For oldboysgjengen på lørdager er det uansett trening som gjelder, og slik var det også denne lørdagen. Likevel var det ikke flere enn 13 som møtte i Tistedalshallen for å kjempe om poeng, for det finnes faktisk noen som prioriterer blant annet fotballtur til Manchester framfor å gjøre sin plikt mot laget man tilhører. 

En av dem som er til å stole på, er Trond E. Han stod opp klokka fire for å rekke treninga, for bostedet hans er Kapp på Toten. Halv åtte var han på plass i kafeen, for å dele siste nytt fra hjemtraktene sine. Slike gutter vil gamle Norge ha!

Hva så med sportslige resultater? De Gule, med tre av fem veldig godt opp i sekstiårene konstant på banen, spilte seg til 18 poeng. De Blå hadde også en god dag med 15, mens et redusert rødt lag karret til seg 7. Dermed nærmer De Gule seg De Røde når vi snakker om kampen om seriemesterskapet. Kanskje De Gule skal sende Reidar til utlandet flere lørdager i løpet av våren?

De Røde møtte med bare tre mann, og både Reidar og Anders manglet. Michael, Bjørge og Frode er alle gode spillere, men denne gang var det mye som gikk skeis. Blant annet tok referenten lett fra Michael ballen, noe som fremkalte kvalmebølger hos den gode Michael. 

Hos De Blå viste plutselig John Harald seg som en skarp målscorer, og det var ingen som ventet seg scoringer fra helt umulig vinkel. Ellers var Rune og Trond E. betraktelig bedre i mål enn ute, mens Espen var rene evighetsmaskina, da han også var mye utleid til rødt lag.

Kjetil og Morten jobbet for fire mann hos De Gule, mens Jan F. var glimrende i mål. Da Ulf og referenten også gjorde så godt de kunne, måtte det hele bli bra. Likevel må det dessverre nevnes at referenten, etter å ha lamslått hele hallen da han tok innersvingen på Michael og Trond E., satte ballen på uforklarlig vis utenfor. Slik kan det gå når presset fra tribunen blir for stort.

Som vanlig var stemningen stor under kaffen etterpå, og alle syntes det var fullt fortjent da dagens målmaskin, John Harald, ble dagens glade vinner av vinlotteriet.

 

God helg!

 

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline