Referat fra 25. 01.

Postet av Old Boys den 25. Jan 2020

Tistedalshallen lørdag morgen: Ulf, Morten, Trond N. og referenten er på plass klokka sju. Trond N. har fiksa kaffe, og vi går gjennom håndballkampen i går, og vi vet helt presist hvem som burde gjort hva, slik at finalebilletten hadde vært i boks. Så kommer Jan Egil, og referenten får vite at han forrige helg presterte å velte med ergometersykkelen inne i hallen. Videre kom John Harald, med ei topplue fra 1950-tallet, og begynte å snakke om hemorider. Da gikk Ulf og referenten og varmet opp.

Etter hvert er alle på plass, og 21 kamerater er klare til dyst. Jevne og intense kamper følger, og det ender med at det klassiske laget, De Gule, blir dagens seierherrer med 16 poeng. De Røde kjempet til seg 13, mens De Blå endte på 10.

Hos De Blå utmerket Bjørn Christian seg med to kjempescoringer, men det ble verre hver gang han skulle være keeper. Rune er jo en fyr det er lett å snakke til rette, og også denne gang lot han seg veilede av lagkameratene uten å få raserianfall (ironi)! Jarle er en hyggelig ungdom, men han har begynt å bruke alle kroppsdeler for å vinne, samtidig som han sukker og stønner over ikke å få frispark.

De Røde er et jevnt og godt lag, og det er sjeldent noe bråk med dem. Michael er den offensive stjerna, men til gjengjeld mente Ulf at han sannsynligvis er den klart dårligste keeperen av absolutt alle, uansett lag, og det sier ikke lite!

De Gule spilte glimrende, og selv Dag Morten spilte bra. Likevel prøver han fremdeles på målgivende pasninger, noe som aldri går. Han er sterk i troen, og referenten må få sitere noen linjer fra rockepoeten Tom Roger Aadland som passer godt på denne fargeklatten av en tistedaling:

“Eg trur ikkje anna enn det eg kan sjå

Spør nett kven du vil, eg er skeptisk som få

Men mirkakel kan skje så vel i det små som i det store.”

Ellers er Trond N. på gang, og Kjetil lagde mål tre sekunder før slutt ved å bruke steget sitt, som minner om Braut Haaland. Årets mål så langt.

Jan hadde for øvrig en stor dag i mål, kjapp som et lyn og smidig som en katt! Det må også nevnes at Morten, som er den mest viljesterke av alle på treninga, skeiet fullstendig ut da han ba referenten ta plass på benken med følgende utsagn: “Sett deg ned, Iddebo!”

Anders er A-lagstrener, og han fortjener noen ekstra blomster for å ta på seg en slik jobb. Blomster bruker vi ikke i oldboysgjengen, men vinutlodning har vi jo. Denne lørdagen var det trekning på to flasker, og Anders ble trukket ut som vinner av begge!

God helg til alle!

Bj. N.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.