Referat fra 4.1

Postet av Old Boys den 4. Jan 2020

20 fotballkamerater møttes på årets første oldboystrening lørdag morgen i Tistedalshallen, og det hele ble en forrykende forestilling. De Gule og De Røde spilte begge til seg 16 poeng, men også De Blå var i støtet med 11. Dessuten var Jan Egil til stede under kaffen, før han skulle på jobben, mens Ulf tok seg av kaffekoking og annen administrasjon. Når etter hvert Dag Morten også møtte opp, utgjorde han og Ulf en uforglemmelig duo på tribunen, og det er ingen tvil om at de er de nye gamlingene i  Muppet-show, hvis programmet blir satt opp på ny!

De Blå hadde 7 spillere på plass, og blant dem var Trond E., på visitt fra Kapp på Toten. Han stod for et kompromissløst forsvarsspill, der ballen stadig var på besøk under bjelkene oppe i taket. Lagets motor om dagen er likevel Jarle, som også opplevde å lure referenten nesten ut av hallen med spesialfinta si.

De Røde var gode, men uten å være helt på topp. Laget hadde i hvert fall hatt langt færre poeng hvis ikke Reidar hadde vært Reidar, med ben som plutselig fungerer som reddende engler når alt håp er ute. Ellers fikk Bjørge et lite raserianfall, da han utbrøt at gule spillere oppførte seg “som piss”. Etter 45 minutter trakk han uttalelsen tilbake, men sagt er sagt!

De Gule kan være stolte av innsatsen denne lørdagen. Kjetil, Jon Petter og Morten var gode ute på banen, og Jan F. i mål blir stadig bedre. Referenten var heller ikke så ille, selv om han lot Anders spasere uhindret med ballen inn i gult mål ved en anledning. Morten utbrøt spontant at “Bjørn åpnet perleporten på vidt gap, for så å gå hjem uten å sørge for vakthold”. Etter dette fikk vi en teologisk diskusjon om perleporten og hvem som kan få komme inn, en diskusjon der Dag Morten avslørte skremmende dårlige grunnkunnskaper, særlig fordi han har vært varamann til Menighetsrådet i forrige periode.

Ordningen med kaffe og vinlotteri fortsetter selvfølgelig, og denne gangen var det Michael, en av oldboysgjengens lovende og talentfulle ynglinger, som kunne forlate hallen med et lurt smil rundt munnen. 

God helg til alle!

 

Bj. N.

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline