Referat fra 14.12

Postet av Old Boys den 14. Des 2019

Bare 12 spillere og Jan Egil som drakk morgenkaffe, var på plass i Tistedalshallen på den siste treninga før julaften. Etter en jevn og utmattende batalje endte det hele med at De Gule spilte seg til 15 poeng, mens De Blå og De Røde fulgte opp med 14 og 12. 

 

De Røde hadde tilbake både Bjørge og Frode i forhold til forrige gang, men særlig mot De Gule gikk det slett ikke veien. Referenten ble etter hvert så sliten at han ikke merket seg noe som helst av spesielle situasjoner, men som vanlig fikk Reidar en tå på det meste.

 

De Blå er et sørgelig kapittel. Denne lørdagen møtte laget med bare Espen og Rune. Klarer man ikke å kombinere toppidrett og selskapsliv når man er over 50 år, bør man gå noen ekstra runder med seg selv. Hører du det, John Harald? Du er faktisk lagleder for De Blå!

 

De Gule sliter med slitasje på dem over 60, men vant likevel serierunden i fin stil. Både Dag Morten og Ulf vaklet etter hvert ut av banen med kramper og strekk, noe referenten også burde gjort, etter å ha stått for en av de groveste forsvarstabbene i moderne historie. 

I det hele tatt måtte både gule og røde spillere etter hvert spille for blått lag, og det er ingen tvil om at dette var en av de fysisk tøffeste formiddagene vi har opplevd på oldboys, og det sier ikke lite!

Helt til slutt var det kaffe, og Bjørge ble en fortjent vinner av dagens vinlotteri. Alle må huske at det ikke er trening den 21. 12, men 2. juledag bærer det løs igjen!

God jul til alle oldboysspillere og faste lesere av referatspalten!

 

Bj. N.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.