Referat fra 26. 10.

Postet av Old Boys den 26. Okt 2019

Så går vi snart inn i november, og lørdagsmorgenene blir mørke og grå, men hvem er upåvirket av slikt? Det er oldboysgjengen i TTIF, som er på plass og bidrar med godt humør og sportslige delikatesser, også nå på lørdag.

Inkludert Jan Egil og Trygve var vi 20 kamerater til stede, og denne gangen var De Blå skikkelig på hugget med 22 poeng. De Røde var heller ikke så verst med 15, mens De Gule fikk så hatten passet med bare 4.

Hos De Blå stemte det meste, og da en av A-lagets ferske opprykksspillere, Jarle, virkelig hadde dagen, ble det ikke lett, særlig ikke for dem over 60….  . For øvrig vil oldboysgjengen gratulere A-laget med opprykk, og vi ønsker gjerne neste års stall velkommen til treningene våre, ikke for å spille, men for å studere kloke taktiske valg fra tribunen.

 

De Røde er et merkelig lag. Her går det fra store høyder til de dypeste daler. Bjørge er et eksempel på dette. I det ene øyeblikket er han hyggelig og grei, og forærer til og med ballen til referenten før kampen begynner, slik at også de gamle skal ha det litt koselig.

I neste øyeblikk skjeller han ut egne spillere, ikke ved å påpeke hva som er galt, men ved å bruke en ironisk tone. Jobb med dette, Bjørge!

Hos De Gule ble det etter hvert rene ville Vesten. Laget tok 4 poeng på de to første kampene, men så var det jevnt slutt. Referenten gjorde høstens hittil grusomste pasningsfeil, og da måtte han motta 40 sekunder med grov utskjelling fra mannen med mange navn, nemlig Dag Morten. Det siste navnet nå er Hildegunn, gud vet hvorfor. Samtidig lå Jon Petter utstrakt inne ved veggen med alvorlig latterkrampe. Det hele endte med at referenten nok en gang ble satt i mål, uten at det ble noe særlig bedre av den grunn. 

Uansett var det, som alltid, stor stemning ved kaffen etterpå. Det var fint å se at mange av guttungene i 40- og 50-åra var tilfreds med poeng og egen innsats, ja John Harald skulle rett hjem for å feire med italiensk boblevann! Det ble også antydet ganske så tydelig at flere på gult lag måtte passe på tida, for det blir servert grøt på Bergheim klokka ett! Blidest av alle var likevel Jan F. Han ble dagens glade vinner av vinlotteriet, så fortjent så fortjent!

God helg og ei fin uke videre til alle!

 

Bj. N.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.