Femsjøcupen 2019 en suksess!

Postet av Femsjøcupen den 2. Sep 2019

53 lag, over 800 spillere og minst like mange tilskuere sørget for en festhelg i Tistedalen. 

Etter måneder med forberedelser, var det en lettelse for arrangementskomiteen at cuphelga endelig var her. Med overnatting på Tistedal skole, Asak kulturbarnehage og i klubbrommet, var det mye som måtte på plass og mange som ble involvert. 430 skulle serveres mat 6 ganger i løpet av helga og kjøkkenet var virkelig på jobb. Viktigst denne helga er foreldrene til barnespillere og juniorlag/damelag. Omtrent 150 dugnadsvakter er dekket opp, i tillegg til 15-20 personer som har brukt omtrent hvert våkne sekund torsdag – søndag på cupen. TTIF ønsker å takke alle som har stilt opp og er sikre på at de aller fleste syns dugnad ikke bare er stress, men mest moro. 

Hele fire kiosker har vært i drift, blant annet den nye ungdomskiosken. Det er ekstra morsomt med engasjement fra våre dyktige og ivrige ungdom/unge voksne! 

Sportslig ble det spilt 112 kamper. Det var svært få vanskelige situasjoner og dommerne vår fikk fortjent skryt. En spesiell takk til Tore Hagberg som koordinerer dommerinnsatsen i TTIF. Dommerne på sin side var svært fornøyd med spillere og ledere som i all hovedsak oppførste seg eksemplarisk hele helga. 

Våre svenske venner Kristinehamn og Dalen vant hver sin finale, mens våre nære venner fra Kvik Halden vant to andre. Den siste vant TTIF J 14, noe som naturligvis også er gledelig og skaper engasjement. 

Diskoteket med Mads Hansen ble en stor suksess, der det både var god stemning og litt spenning for spillerne. 

Vi ønsker samtidig å takke våre samarbeidspartnere som legger til rette for en god og trygg klubbdrift. 

Nå starter jobben med Femsjøcupen 2020 og aller først venter da en evaluering av året turnering. For selv om totalinntrykket er godt og tilbakemeldingene har vært overveldende, er det ting som må utvikles. 

Turneringsledelsen. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.