Referat fra 02. 02.

Postet av Old Boys den 2. Feb 2019

Så kom snøen, med naturidyll, men også snømåking som enda et punkt på lista over huslige plikter. Stopper det oldboysgjengen fra å møte grytidlig på trening? Langt ifra! 17 mann var på plass lørdag morgen, og samtlige gikk hjem med topp humør som en helgepresang til sine nærmeste.

De Røde ble dagens seierherrer med 17 poeng, mens De Gule og De Blå fulgte godt opp med 12 hver.

De Blå møtte med bare 4 spillere, og dermed måtte de ha hjelp når de skulle spille mot gult lag. Da fikk de selvfølgelig med seg en rød stjernespiller. Referenten holdt et lite foredrag for guttungelaget om nettopp dette, helt uten resultat. Jarle og Trond E. var fraværende, men John Harald ledet supportergjengen fra tribunen. Det har han talent for å holde på med. 

De Gule hadde en strålende dag, sett i forhold til de siste ukenes prestasjoner. Kjetil rykket til omtrent som Gareth Bale, og Ulf og Hans Petter var sterke i duellene lenger bak på banen. Til og med referenten hadde noen lyse øyeblikk, selv om han også denne lørdagen måtte finne seg i å bli vendt bort av Frode på blått lag.

Hos De Røde var Reidar rett og slett fenomenal. Anders varierte fra å være oppsiktsvekkende dyktig på pasninger og løp, til å brenne den hittil største målsjansen i 2019. Her passer utvilsomt ordtaket som sier at intet tre gror inn i himmelen. Hva så med Rune? Denne gangen får han enda et kallenavn. Han smelte Trond N. ettertrykkelig inn i langveggen, slik at et stort avtrykk av Trond heretter er å finne der for dem som er interessert i slikt. Dette var akkurat som å oppleve en populær tegnefilm som gikk på norsk TV på 1960-tallet, nemlig om Fred Flintstone. Dermed blir altså det neste navnet på Rune det klangfulle Rune Flintstone!

Dagens navn er likevel Trygve. Han stilte opp i dommerdrakt og dømte nesten feilfritt hele treninga. Meget bra! Alle håper at dette blir situasjonen også framover.

Helt til slutt var det kaffe og vinutlodning, og alle syntes det var helt på sin plass at Trond N. ble dagens vinner. Etter den behandlingen han fikk av “Flintstone”, trenger han nok en liten rødvinstoddy før han tar kvelden. 

God helg til alle!

Bjørn N.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.