Referat fra 05. 05.

Postet av Old Boys den 5. Mai 2018

Så kom våren for alvor, og det er et tegn på at sesongen snart er over for byens mest velspillende treningsgruppe, nemlig TTIF old boys. 17 mann var i hvert fall på plass til sesongens nest siste trening, og resultatmessig ble det en dramatisk formiddag. De Røde slo til med 23 poeng, De Gule fulgte pent opp med 18, mens tunge skyer senket seg over De Blå som så vidt skrapte sammen 2! Dermed leder De Røde med 21 poeng i forhold til De Blå før siste serierunde, noe som vel betyr at løpet er kjørt for De Blå. I tillegg er De Blå over 100 poeng bak de suverene gule vinnerne, så det er ikke bare, bare å være blå nå når sannhetens øyeblikk er kommet. Jumbo er jo jumbo!

Fordi det tross alt er flere på det blå laget som er på grensa til å være hyggelige og greie, vil referenten fokusere på noe positivt. Dagens blå høydepunkt var Tronds herlige underskrudde pasning mot Henning, og nestoren på 65 slo faktisk om takta og hamret ballen i mål. Det bør nevnes at Henning forrige lørdag løp mila på 49 minutter, og det er ingen tvil om at han er tidenes sprekeste 65-åring i oldboysgjengens historie, noe som henger høyt!

De Gule ble enige om å spille som vanlig, og det betyr en herlig balanse mellom å forsvare seg klokt, samtidig som man er knivskarpe når muligheten byr seg. Den andre 65-åringen i gruppa vår, Ulf, hadde smerter både her og der, men opptrådte klokt og sindig, inntil han satte seg på tribunen. Ellers var alle rett og slett glimrende, selv om Dag Morten var lettere indisponert.

De Røde var klart best denne lørdagen, og ikke minst tempomessig skapte laget trøbbel, også for de gule serievinnerne. Frank, som er vikar for Yngvar, har funnet storformen, og han flytter bena raskere for hver trening. Ellers er et stadig tilbakevendende tema Frodes evne til å vende på en femøring og sette ballen i mål. Flere var enige om at grunnen er at han som keeper har vært vant til å snu seg for å plukke ballen ut av nettet! Som alle lesere forstår: I denne gjengen får man ingenting gratis!

Ved kaffen var som vanlig stemningen god, og særlig De Gule gleder seg til siste trening med utdeling av pokal og fortæring av bløtekake. Da passet det også ekstra godt at De Gules store stjernespiller, Kjetil, ble dagens vinner av vinlotteriet.

God helg!

Bj. N.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.