Referat fra 17. 03.

Postet av Old Boys den 17. Mar 2018

16 spillere og 3 miljøarbeidere var lørdag nok en gang på plass i Tistedalshallen, og som vanlig var stemningen på topp, en stemning som man nok finner bare hos oldboysgjengen.

De Røde var suverene og samlet sammen hele 26 poeng. De Gule var på det jevne med 12, mens De Blå forlot hallen med ynkelige 2 poeng!

De Røde er et merkverdig lag. Denne lørdagen stilte Reidar, Bjørge, Frode, Michael og Tom Hermann. Reidar spilte som en midtstopper fra Juventus, Bjørge så ut som han var 27 år, Frode scoret og scoret, Michael var suveren i alle spillets faser og Tom Hermann var alltid der han skulle være! Slik blir det poeng av, og i tillegg var alle spillerne på grensa til å være sympatiske.

De Gule hadde ikke helt dagen, men glimtet til med flotte kontringer av og til. Ekstra blomster deles ut til Ulf og Dag Morten, som i første del av treninga var både dyktige og fornuftige. Dessverre begynte lagledelsen å rose Dag Morten for tidlig, noe han slett ikke taklet! Deretter gikk det bare en vei.

De Blå er ikke dårlige med ballen i laget, men sliter veldig med det taktiske i forsvarsspillet. Ingen nevnt, ingen glemt. Likevel skal alle ha ros for å beholde glimtet i øyet, selv om mye av trøstehumoren er bygd på hets mot det klassiske gulet laget.

Ellers har hovedreferenten vært på studietur til Brasil for å samle impulser for å utvikle det gule laget. Om det er mulig å overføre noe vettugt til hele spillergruppa, er likevel tvilsomt. For eksempel reagerer Dag Morten konsekvent mot lagledelsen når han blir veiledet, ved få be lagledelsen om å holde kjeft. Uansett ble han dagens vinner av vinlotteriet. Egentlig er han jo et unikum, for han er den eneste som har blitt en bedre spiller etter å ha kuttet det ene benet i to deler!

 

Bj. N.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.