Referat fra 20. 01.

Postet av Old Boys den 20. Jan 2018

Maratonserien ruller videre, og lørdag møtte i alt 19 mann til intens og støyende kamp om viktige poeng i Tistedalshallen. De Blå og De Røde endte på 14 poeng hver, men De Gule var ikke langt bak med 12.

De Røde stilte med en “nygammel” spiller, nemlig Frank H. Han var med for ca. 6 år siden, og skal nå vikariere for skadde spillere fram til sommeren. Han klarte seg riktig så bra på et rødt lag det gikk veldig opp og ned for. Frode Z. vendte for øvrig tilbake fra et skadeopphold, og det så slett ikke så verst ut.

De Blå var sterke, men da lagets hovedmotor, Trond N., fikk strekk i låret, raknet det meste. Ellers var Espen godt på hugget, mens storviltsjeger Torfinn rett som det var traff blink etter dødbringende kontringer.

De Gule strevde lenge fælt, og laget scoret ikke ett eneste mål den første timen. Alt gikk imot den stolte gjengen, blant annet måtte referenten forlate parketten etter en lyskeskade. Dermed måtte laget låne en spiller i de resterende kampene, og det var ikke bare mors beste barn som stilte seg til disposisjon. John Harald fra blått lag unnlot med vilje å score for gult lag, noe som aldri vil bli glemt! Alle bør få en sjanse til å rette opp forkastelige gjerninger, og både Styret og støtteapparat kommer til å ha et vaktsomt blikk på John Harald i tida som kommer, for å se om det moralsk sett er håp for gutten.

Uansett var det for gult lag aldri snakk om å legge seg ned for å dø, og mot slutten kom både mål og poeng trillende. Alle gule fortjener honnør for innsatsen, selv om Ulf skapte noen slitsomme øyeblikk med desperate vræl etter å ha rotet det til selv.

Under kaffen var stemningen stor, og John Harald slo til da han spurte en ung besøkende om hvilken farge det er på urin. Svaret ble gult, og John Harald la til: “Nettopp!”

Dagens vinner av vinutlodningen ble Trond N. Vel fortjent, og vi håper du snart får skikk på muskulaturen, slik at du er tilbake i manesjen.

 

Bj. N.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.