Referat fra 30. 12.

Postet av Old Boys den 30. Des 2017

I alt 15 oldboysere møttes til årets siste turnering lørdag morgen i Tistedalshallen, og som tidligere i 2017 ble det en jevn og intens dyst. De Røde avsluttet året med 15 poeng, mens lederlaget De Gule fulgte tett med 14. De Blå måtte nøye seg med 10, men har likevel opplevd langt verre dager i året som har gått.

Hos De Blå møtte kun 4 mann, og fikk derfor stadig påfyll av kvalitetsspillere. Espen var selve motoren i laget, og rypejeger Tor-Finn begynner å bli vant til parketten igjen, etter å ha krøpet rundt i skogen i hele høst for å drepe dyr.

De Røde møtte i utgangspunktet med 3 mann, og dermed risikerte man å ende med null tellende poeng. Like før halv ni tuslet det inn en haltende og overtrøtt gestalt, ved navn Frode Z, og dermed kunne rødt lag være med i konkurransen. Etter hvert opererte han i sekretariatet, uten å finne på noe fanteri. Snakk om å spille en avgjørende rød rolle, og samtidig rett og slett være glimrende uten ball! Godt levert, Frode!

Dagens blideste røding var for øvrig Michael. Han fikk inn en klokkeren tunnelscoring på gule Kjetil, og dermed var året 2017 fullkomment for hans del.

De Gule hadde en spillemessig svak dag, men endte altså likevel på 14 poeng. Noen gylne øyeblikk dukket tross alt opp. Morten scoret et ubeskrivelig vakkert hodemål etter pasning fra Kjetil, mens Jan F. viste alle hvordan man skal score på straffe med et silkemykt tilslag, der ballen etter hvert fikk underskru.

Ellers møtte Dag Morten opp to minutter på sju for å melde forfall på grunn av jobb, men også for å ønske lagkamerater godt nytt år. Dermed har også han bevist at han kan oppføre seg både hyggelig og konstruktivt, bare han virkelig prøver!

Hva så med årets siste vinutlodning? Dagens reddende engel, Frode, ble trukket ut som vinner, noe alle syntes var vel fortjent.

Helt til slutt vil referenten takke for en fin høstsesong, med et miljø som holder både unge og aldrende unge i sinnet. De Gule leder med 70 poeng, men ingenting er avgjort. Jeg avslutter året med noen trøstende ord til røde og blå, hentet nok en gang fra Prøysen:

Og om du itte greier det, og alt er like trist,

så skal du høre suset over furua som sist.

Du skal få en dag i morra som ren og ubrukt står,

med blanke ark og fargestifter til.”

Godt nytt år!

Bj. N.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.