Referat fra 02. 12.

Postet av Old Boys den 2. Des 2017

Inkludert Trygve, Jan Egil og en skadet Reidar, møtte 19 mann til vennskapelig kappestrid i byens fineste idrettshall, Tistedalshallen lørdag morgen. Nok en gang trakk De Gule det lengste strået med 18 poeng, tett fulgt av De Røde med 16, mens De Blå endte på 10. Dermed økte det klassiske gule laget (nå også kalt “bingobanden”) forspranget på maratontabellen, de de andres store fortvilelse!

De Blå er gode, men altfor ustabile, ikke minst psykisk. Et typisk trekk er John Harald og Tronds evige diskusjoner om hva som helst burde ha skjedd! Ekstra energisk denne lørdagen var Espen, mens Henning hadde en tendens til å falle uten grunn, hver gang han var i nærheten av referenten.

De Røde åpnet i stor stil, men tapte de siste fire kampene. En listig og bevegelig Michael skapte trøbbel for alle motstandere, mens Iver stod for dagens delikatessepasning, til tross for en rusten akillessene. Likevel: Det hjelper ikke med allverdens talent hvis man ikke spiller for fullt fram til klokka ti!

De Gule tapte de tre første kampene, og alt så beksvart ut. I tillegg drev Ulf og Dag Morten en utpsykingsaksjon mot referenten for å få ham til å forstå at han tross alt bare er en innflytter. Likevel kom laget råsterkt tilbake og feide all motstand til side mot slutten. Dagens øyeblikk ble likevel referentens. Han scoret nemlig plutselig et mål, etter å ha fysisk knust John Harald i duellspillet. Hva som skjedde etterpå lar referenten ligge, men det er ingen tvil om at han ikke kommer til å glemme dette før etter 2020!

Så var det vinutlodning til slutt, og hva skjedde der? Reidar (vinkongen) vant faktisk for fjerde lørdag på rad, noe som ikke skal være mulig! Her er det snakk om okkulte krefter, og Styret har visst besluttet å melde ham på til programmet “Åndenes makt”!

God helg!

 

Bj. N.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.