Referat fra 06. 05.

Postet av Old Boys den 6. Mai 2017

Så har det blitt 6. mai, og denne lørdagen tjuvstartet sommeren, med glitrende vær langs Femsjøens bredder…. .

Uansett møtte 18 veltrente og supermotiverte spillere til sesongens nest siste dyst.

De Blå,og dette er ikke lett å skrive, leverte en av sine beste lørdager i år, og endte opp med 21 poeng. De Gule oppnådde anstendige 13, mens årets suverene seriemester, De Røde, denne gangen var vaksinert mot scoringer, og klarte 7.

Alle på det blå laget spilte fornuftig og godt, ja til og med verstingen John Harald spilte med stil. Det eneste referenten har å utsette på blåingene denne gangen, var at Kjetil stilte seg ved siden av målstolpen på en straffe imot, med den klare hensikten å forstyrre motstanderen. Når skal ungdommen lære?

Hos De Gule var det som vanlig mange som var halvskadet, men jammen glimter dette laget til, og da går det unna! Referenten hadde en tøff dag, for i pausene ble det gang på gang diskutert hvem som skal begynne å kjøre ham til Solheim/Bergheim etter treningene! Slik er toppfotballen, det er ingen kjære mor!

Ellers hadde Ulf en av «brøledagene» sine. Alle mål motstanderne fikk ble etterfulgt av en tirade av utskjellinger fra nestoren som da også kalles, og er, Styret.

De Røde tok motgangen med fatning, og nettopp dette har skilt De Røde fra de andre lagene denne sesongen, med unntak av de gangene Morten S. har vært til stede. I det hele tatt må både gule og blå spillere bøye seg i støvet for hva rødt lag har levert.

Nettopp dette ble også markert ved kaffen etterpå. Reidar hadde skaffet bløtekake fra Kringla, og denne var velsmakende, men også prydet med noen markeringer av seriemesterskapet som referenten ikke gidder å gjengi.

Hvem vant så vinlotteriet? Dag Morten ble den heldige, og det var fullt fortjent, tatt i betraktning at han hele sesongen har spilt, selv om kroppen ikke har vært i stand til det.

Helt til slutt: Fuck off på hytta til Ulf er 26. august. Følg med på informasjon om påmelding.

Bj. N.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.